NASTAVAK RADA UGLEDNOG STRUČNJAKA: / Privatna bolnica objavila: 'Prof. Paladino je dio našeg tima'

Image
Foto: Facebook

'Ugledni hrvatski neurokirurg s međunarodnom reputacijom i velikim i neprocjenjivim iskustvom prof.dr. sc. Josip Paladino, dio je tima Specijalne bolnice Sv. Katarina...'

28.3.2018.
14:46
Facebook
VOYO logo

Nakon što je Zrinka Paladino objavila kako KBC Zagreb nije produžio njezinom suprugu Josipu Paladinu ugovor te što su se oglasili i sa samog Rebra, Specijalna bolnica Sveta Katarina objavila je na svom Facebook profilu da je Paladino član njihova tima.

Image
POZNATI HRVATSKI NEUROKIRURG VEĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO: /

'Dobit će veću plaću od one na Rebru'

Image
POZNATI HRVATSKI NEUROKIRURG VEĆ DOBIO PONUDU ZA POSAO: /

'Dobit će veću plaću od one na Rebru'

"Dragi naši pacijenti, ugledni hrvatski neurokirurg s međunarodnom reputacijom i velikim i neprocjenjivim iskustvom prof.dr. sc. Josip Paladino, dio je tima Specijalne bolnice Sv. Katarina. Prof.dr. Paladino je profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i jedan od vodećih neurokirurga u ovom dijelu Europe, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri je imao više od 15 tisuća operacija od čega je 16% vezano uz inozemne pacijente. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti, Hrvatskog neurokirurškog društva, Hrvatskog neurološkog društva, Antropološkog društva, Svjetske udruge neurokirurga (WFNS), Europskog udruženja neurokirurga (EANS), Royal Society of Medicine te Američkog kongresa neuroloških kirurga", napisali su dodajući poveznicu preko koje se pacijenti mogu naručiti kod Paladina na pregled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihova obavijet oduševila je brojne građane od kojih su neki zapitali hoće li postojati mogućnost da se njihovim stručnjacima pa i profesoru Paladinu prijave na pregled uz podršku HZZO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi sustavno nudimo HZZO-u partnerstvo da se pacijenti, operativno, putem uputnice mogu liječiti kod nas, međutim za to za sad nažalost nema sluha", poručili su iz bolnice Sv. Katarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo