NASTAVAK OBRAČUNA U SDP-u: / Glavni odbor mogao bi cijeli dan raspravljati o Bernardićevim grijesima i sankcioniranju pobunjenika

Image

Danas bi se na dnevnom redu sjednice mogao naći i dokument 'Teze za raspravu', u kojem su pobunjeni članovi SDP-a nabrojali sve Bernardićeve propuste u vođenju stranke.

14.7.2018.
10:04
VOYO logo

Na Iblerovom trgu bi u ovim trenucima trebala početi sjednica Glavnog odbora SDP-a. Članovi će raspravljati o krizi koja u toj stranci već dugo traje. Dio se članova pobunio protiv šefa stranke Davora Bernardića, kojeg pozivaju na ostavku. Smatraju da loše vodi stranku. Dok jedni žele sankcionirati pobunjenike, druga struja stranke ne želi da uopće dođe do sankcija.

Jutarnji list piše da bi Glavni odbor mogao zasjedati i cijeli dan, s obzirom na to da su problemi u stranci veliki. Osvrnut će se i na pismo koje je 90 članova poslalo predsjedniku stranke, u kojem ga pozivaju na odlazak s tog mjesta, a danas će se od Miranda Mrsića i Zdravka Ronka zatražiti i da vrate svoje saborske mandate. Danas bi se na dnevnom redu sjednice mogao naći i dokument 'Teze za raspravu', u kojem su pobunjeni članovi SDP-a nabrojali sve Bernardićeve propuste u vođenju stranke, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo