NASILNI ŽUPAN IZAZVAO JOŠ JEDAN INCIDENT: / 'Agresivno mi je istrgnuo daljinski iz ruke. Kasnije su i on i naš sin lagali policiji'

Image
Foto: Ivica Galovic/Dusan Mirkovic/PIXSELL

Alojzije Tomašević, župan požeško-slavonski, konstantno krši zabranu prilaska svojoj supruzi, tvrdi Mara Tomašević.

14.11.2017.
15:18
Ivica Galovic/Dusan Mirkovic/PIXSELL
VOYO logo

"Jako je zabrinjavajuće da za župana ne vrijedi zakon", napisala je u poruci novinaru 24 sataMaraTomašević, supruga požeško-slavonskog župana, tvrdeći da AlojzijeTomašević konstantno krši zabranu prilaska koja je na snazi od 3. listopada.

Zabranu prilaska supruzi Alojziju Tomaševiću naložio je sud nakon incidenta i fizičkog napada zbog kojeg je završio u pritvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tvrdnjama gospođe Tomašević, novi incident dogodio se uoči utakmice Hrvatske i Grčke u četvrtak.

"Moj suprug uporno krši mjeru zabrane približavanja i ponaša se bahato i da njemu nitko ništa ne može... Sinoć kad je došao kući prišao mi je i nasilno oduzeo daljinski upravljač od TV-a. Htio je gledati utakmicu, a ja sam rekla da gledam omiljenu seriju. Nakon što je na moj poziv došla policija sve im je lagao, rekao je da se on uopće meni nije približavao, a u tome ga je podržavao i naš sin Danijel koji nije uopće bio nazočan toga trenutka nego je došao kad je čuo da ja zovem policiju. Stoga je jako zabrinjavajuće da za župana ne vrijedi zakon tako da po svemu sudeći je očigledno tko ga štiti i daje mu za pravo da se i dalje ponaša bahato", otkrila je Mara Tomašević za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo