Javila se dobitnica Eurojackpota, komunicira poput tajnog agenta

Sretnica koja je na Eurojackpotu dobila više od 131 milijun kuna napokon se javila Hrvatskoj lutriji, s kojom komunicira minimalno, s ciljem da njen identitet bude poznat što manjem broju ljudi.

18.1.2014.
17:02
VOYO logo

Prošlo je šest dana otkad je poznato da je rekordnih 131.794.842,60 kn na Eurojackpotu osvojila nepoznata Zagrepčanka, javlja RTL.

Žena isključivo komunicira s jednom osobom iz Hrvatske lutrije i to putem SMS poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komunicira samo s jednom osobom

"Nitko drugi nije u kontaktu s dobitnicom, tako da zaista ništa ne znamo. Poštuje se njena želja za anonimnošću. Uobičajeno je da dobitnici nisu zainteresirani da u javnosti postane poznat njihov identitet, nego se žele zaštititi i u miru doći do zaključka što i kako dalje. Ukoliko dobitnica bude željela komunicirati s javnosti, tada ćemo objaviti više detalja", kazao je Ivica Vrkić, direktor sektora marketinga Hrvatske lutrije.

Zagrepčanki će 20. siječnja biti uplaćen dobitak od 105 milijuna kuna. Najprije će se novac iz 14 zemalja sliti na račun Lutrije. Od 131 milijun kuna izdvojit će se 26 milijuna kuna poreza Ministarstvu financija, a potom će dobitnici biti uplaćen ostatak novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretnica iz Zagreba prvi je put uplatila online loto i to samo jednu kombinaciju. To ju je koštalo 15 kuna, a uplatila je dvije minute prije isteka roka. Izračunato je da je vjerojatnost za ovaj dobitak bila je 1:59,3 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike