NAPOKON JE JASNO ZAŠTO KOLINDA STALNO NOSI HALJINE POZNATE DIZAJNERICE: / Je li svemu kumovala romansa u Uredu predsjednice?

Image
Foto: Pixsell

Aleksandra Dojčinović je omiljena modna dizajnerica i modna savjetnica hrvatske predsjednice, a Tomislav Madžar predsjedničin je posebni savjetnik za zdravstvo i sport.

12.10.2019.
13:40
Pixsell
VOYO logo

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović nesumnjivo je modno osviještena žena. Ponekad je modni stručnjaci pokude zbog izbora haljine ili nekog drugog odjevnog predmeta, ali najčešće pobire pohvale. Što se odijevanja tiče, predsjednicu ponekad savjetuje naša proslavljena modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, čije kreacije nose i neke holivudske zvijezde te pripadnici svjetskog jet-seta.

U studenom 2017. godine Dojčinović je, gostujući u RTL Direktu kod Zorana Šprajca potvrdila da savjetuje predsjednicu Grabar Kitarović oko izbora haljina te da se ona složi s njome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U Dojčinovićkinoj kreaciji na Vučićevoj inauguraciji

Predsjednica je, primjerice, nosila Dojčinovićkine kreacije na Sinjskoj alci, na inauguraciji srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, a u svibnju 2017. bila je i jedna od uzvanica na glamuroznoj modnoj reviji koju je Dojčinović organizirala na Glavnom kolodvoru u Zagrebu .

Image

GRANDIOZNU REVIJU NA GLAVNOM POSJETILI BAŠ SVI: Od predsjednice države do predsjednice estrade, svi se ušminkali za ovu prigodu

Image

GRANDIOZNU REVIJU NA GLAVNOM POSJETILI BAŠ SVI: Od predsjednice države do predsjednice estrade, svi se ušminkali za ovu prigodu

"Pozdravljam njezinu inicijativu da nosi hrvatsko i vjerujem da je time potakla mnoge poslovne žene da uzmu u obzir hrvatski dizajn i daju mu priliku. Predsjednica je time napravila nešto pozitivno, sjajno je iskoristila trenutak kada je fokus bio na nečemu manje bitnom za ženu na njezinoj poziciji i učinila nešto korisno za sustav i proizvodnju", kazala je Dojčinović u ožujku ove godine u razgovoru za 100 posto odgovarajući na pitanje o predsjednici Grabar-Kitarović i njezinom odabiru domaćih dizajnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, Dojčinović je omiljena modna dizajnerica, ali i modna savjetnica hrvatske predsjednice.

Image
Image

23.06.2017., Beograd, Srbija - Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarovic na svecanoj inauguraciji predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vucica u palaci Srbija. Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Je li predsjednica kumovala ovoj sretnoj vezi?

Ovih dana hrvatska javnost doznala je za još jednu poveznicu predsjednice i poznate modne dizajnerice. Njih dvije, naime, spaja jedan muškarac - doc.dr. Tomislav Madžar, dugogodišnji liječnik hrvatske nogometne, ali i rukometne reprezentacije, koji posljednjih godina obnaša dužnost posebnog predsjedničinog savjetnika za zdravstvo i sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak su na kvalifikacijskoj utakmici za EURO 2020. između Hrvatske i Mađarske, Madžar i Dojčinović zajedno bili na tribini stadiona Poljud u Splitu. Dugo se, naime, već šuška u kuloarima da su njih dvoje u vezi. Navodno, već dvije godine.

"Nemam običaj komentirati privatni život, ali vam mogu reći da sam sretan", zagonetno je kazao Madžar kada ga je novinarka Večernjeg lista jučer nazvala i upitala je li u vezi s poznatom modnom dizajnericom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eto, moguće je da je upravo predsjednica kumovala ovoj sretnoj vezi.

Image

Nižnji Novgorod: Hrvatska i Danska u osmini finala na Svjetskom prvenstvu 01.07.2018., Niznji Novgorod, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., osmina finala, Hrvatska - Danska. Kolinda Grabar Kitarovic, Tomislav Madzar Photo: Igor Kralj/PIXSELL

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo