U Sesvetama / Napadnut radnik Čistoće, ima teške tjelesne ozljede, Tomašević: 'Očekujem najstrožu moguću kaznu'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija

'Ovaj brutalan napad potpuno je neprihvatljiv i za njega nema niti može biti bilo kakvog opravdanja. Izuzetno je važno da ne prođe nekažnjeno, te očekujem najstrožu moguću kaznu za počinitelja', dodao je

2.7.2023.
12:52
Slavko Midzor/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Novi napad u Zagrebu. Kako javlja glasnogovornica zagrebačkog gradonačelnika Dinka Živalj napadnut je radnik Čistoće prilikom obavljanja dužnosti.

"Jučer je u Sesvetama korisnik usluga fizički napao radnika Čistoće prilikom redovnog obavljanja posla, te nakon toga pobjegao s mjesta događaja. Radnik je zadobio teške tjelesne ozljede, prevezen je u KBC Rebro u Zagrebu, te je zadržan u bolnici. Veća tragedija spriječena je pribranošću i hrabrošću kolega radnika Čistoće koji su uspjeli zaustaviti napadača", kazala je glasnogovornica Živalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema dostupnim informacijama gradonačelnik Tomislav Tomašević telefonski se čuo s radnikom i njegovom obitelji, izrazio mu podršku i ponudio svu moguću pomoć.

Image
objavila detalje /

Glasnogovornica Zagreba: Napadnut je vozač ZET-a i prometni redar

Image
objavila detalje /

Glasnogovornica Zagreba: Napadnut je vozač ZET-a i prometni redar

"Najoštrije osuđujem jučerašnji kukavički napad na radnika Čistoće koji je uredno izvršavao svoju dužnost”, izjavio je gradonačelnik Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj brutalan napad potpuno je neprihvatljiv i za njega nema niti može biti bilo kakvog opravdanja. Izuzetno je važno da ne prođe nekažnjeno, te očekujem najstrožu moguću kaznu za počinitelja”, dodao je.

Kako je priopćila glasnogovornica policija je odmah jučer uhitila napadača koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nad napadačem je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela prisile prema osobi koja obavlja poslove od javnog interesa kao i teške tjelesne ozljede. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, napadač će biti predan pritvorskom nadzorniku nakon čega slučaj preuzima Državno odvjetništvo", zaključila je Živalj.

POGLEDAJTE VIDEO: ZET potvrdio da su kočnice na autobusu koji se zabio u automobile bile ispravne! U trenutku ove nesreće zaprimljena još jedna dojava o kvaru

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo