i oni žele zaraditi / Nakon velikog uspjeha u Splitu, i glavni grad Hrvatske dobiva svoju inačicu Ultra Music festivala

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je poziv na konferenciju za medije koji potvrđuje šuškanja da će i glavni grad dobiti festival elektronske glazbe

6.9.2016.
13:55
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Ultra Music Festival ove je godine po četvrti put privukao desetke tisuća posjetitelja na splitski Poljud, a čini se da ću svoju inačicu Ultre sada dobiti i glavni grad Hrvatske.

Splitski projekt pokazao se izrazito uspješnim, kako u financijskom smislu, tako i u promotivnom smislu što se tiče turizma i privlačenja stranih ulaganja, pa su se i Zagrepčani odlučili uložiti u sličan projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je poziv na konferenciju za medije koji potvrđuje šuškanja da će i glavni grad dobiti festival elektronske glazbe.

Sutra u 14 sati u palači Dverce održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program projekta pod nazivom Croatia Music Week. Glazbeni događaj održat će se od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017. u zagrebačkoj Areni, a organizira ga upravo Ultra Music Festival u suradnji s Gradom Zagrebom. Ista organizacija svake godine organizira sve više festivala diljem svijeta, pa tako već postoje Ultra Miami, Ultra Japan, Ultra South Africa i mnogi drugi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji će sudjelovati gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, gradonačelnik Grada Splita Ivo Baldasar, direktor festivala Ultra Europe Nikola Bušljeta, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld te pročelnik GU za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo