Nakon Todorića, Milanović će 'rasturiti' i Horvatinčića!

Pri kraju je još jedan tjedan natjecanja za Pričiginovu Treću PričeST, a već imamo i velikog favorita za pobjedu.

9.3.2012.
12:57
VOYO logo

Čini se kako prisjećanja samoborskog poduzetnika i najvećeg neprijatelja zagrebačkih aktivista Tomislava Horvatinčića, pod naslovom ''Kud plovi ovaj brod", nisu naišla na dobre reakcije građana, pa Tomi tako opasno prijeti ispadanje iz utrke za Pričiginovu Treću PričeST.

Razlog tome možda leži u činjenici što Zoran Milanović ima apsolutni hit - pismo o namjerama ''A šta da radim'', s kojim već neko vrijeme rastura našu anketu. Tako i ovog puta ima gotovo trećinu svih glasova, i gotovo trostruko više od njegove najveće prijetnje - Nevenke Bečić, čiji se priručnik za preživljavanje u divljini ''Hajdemo u planine'' polako odvaja od ostalih kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, da se razumijemo, nije još sve gotovo, jer poznato je da se Jadranka Kosor ne da samo tako. To je dokazala primjerom kada su je morali gotovo istjerati iz Vlade nakon izgubljenih izbora, a dokazuje i ponovno svojom historijskom novelom ''Put putujem'' koja se nalazi na trećem mjestu. Njezin ''dragi Ivo'', poznatiji po prezimenu Sanader, puše joj lagano za vratom i šapće na uho ''Prijatelji stari, gdje ste'', što je ujedno i naslov njegovih odabranih sudskih spisa.

Za razliku od ''seke'', braco Kerum je u velikim problemima te mu prijeti ispadanje iz utrke. Očito svojim krimićem ''Šporki stari grad'', nije osvojio čitatelje poput uvijek prisutnog - Damira Kajina, borca za bolju Hrvatsku i ponosnog korisnika povlaštene mirovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U natjecanju su i dalje Josip Bozanić, Radimir Čačić i Slavko Linić, i do kraja svaki od njih može biti pobjednik. No ostalo je još malo vremena do novog kruga izbacivanja, pa zato podržite vašeg omiljenog autora!

Treća PričeST

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo