GLUMAC UZVRAĆA / Nakon što mu je zabranjen ulazak u Hrvatsku, Trifunović se opet oglasio: 'Dogodio se pakao, eto što...'

Image
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL

Nakon njegovih objava na društvenim mrežama i vrijeđanja policajaca, posebnim se priopćenjem oglasila splitska policija. 'Svatko od nas može slobodno birati mjesto i zemlju koju će posjetiti, ali svatko od nas je i u obvezi poštivati zakone te zemlje', zaključili su

10.9.2023.
18:07
Antonio Ahel/PIXSELL
VOYO logo

Srbijanski glumac Sergej Trifunović oglasio se ponovo na društvenim mrežama nakon vijesti da mu je protjeran iz Hrvatske te da mu je na godinu dana zabranjen ulaz u zemlje Schengenskog prostora zbog vrijeđanja splitskih policajaca.

Na Instagramu je objavio fotografiju u čijem je središtu natpis upozorenja na drvenoj ogradi na kojem piše 'Svi grizemo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima je bilo dosta onih koji su mu uputili kritike. "Izgleda da se neće pas ni u Grčkoj kupati sljedećih godinu dana", glasio je jedan komentar.

"Ajme pa raširili ste priču potpuno nepotrebno do stojeća sedmog. Jadan vaš pas s vama", stajalo je u drugom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAKON OBJAVA NA INSTAGRAMU /

Sergej Trifunović protjeran iz Hrvatske. Zabranjen mu i ulazak u Schengenski prostor na godinu dana

Image
NAKON OBJAVA NA INSTAGRAMU /

Sergej Trifunović protjeran iz Hrvatske. Zabranjen mu i ulazak u Schengenski prostor na godinu dana

"Prihvati da si pogriješio, da si prekršio zakon tri puta, platio si kaznu i sad odmori brate. Ne sapliću se na kamenje koje si prošao", poručio mu je jedan pratitelj.

Ipak, bilo je onih koji su pružili podršku glumcu i kritizirali odluku o zabrani ulaska u zemlju. "Kuda ide ovaj svijet kad jednog od najvećeg ljubitelja Hrvatske ta država protjera? Stidimo se", dodala je jedna pratiteljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijesti je potvrdio i za srbijanski portal Vreme. "Točno je, zabranili su mi ulaz u Hrvatsku na godinu dana. Na pitanje što se to događa, kazao je "pakao se dogodio, eto što".

Glumac je ovih dana bio u središtu pozornosti budući da je u Splitu u protekla dva dana počinio pet prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je počinio na gradskoj plaži Kašjuni gdje je pustio svog njemačkog ovčara bez povodca i brnjice među kupače. Građani su zvali policiju koja je stigla na plažu gdje ih je Trifunović vrijeđao.

Za dva je prekršaja kažnjen s 500 eura te je morao podmiriti još 50 eura sudskih troškoa, ponovo je kršio Zakon o prekršajima javnog reda i mira kad je u središtu Splita pustio psa bez nadzora. Za to je kažnjen s još 200 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje nezadovoljstvo je objavio na društvenim mrežama gdje je vrijeđao splitske policajce. Zbog toga je kažnjen i treći put te je morao platiti kaznu od 1000 eura na graničnm prijelazu Bajakovo na izlasku iz Hrvatske.

Na društvenim je mrežama između ostaloga napisao da su ga splitski policajci u 30 sati uhitili tri puta, psihički ga maltretirali i od njega iznudili više od 1500 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

​"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prijelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaisza predivnom ophođenju. Njihovim splitkim kolegamaa na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko 15000 eura. Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, l​ijepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,​ 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli otvorit​i mi Loru u po noći i pokazati strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobod​no raspišite još jednu pot​jernicu. Ako Plenković i Vučić potpi​šu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad​", objavio je na svom profilu​.

POGLEDAJTE VIDEO: Uriniraju po jezgri, povraćaju, razbijaju... Raspitali smo se: Je li vrijeme da Split počne tjerati takve turiste?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo