nasilni župan / Nakon što je izbačen iz stranke, i požeški HDZ-ovci otkazali poslušnost Tomaševiću

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Tomaševićevi bivši stranački kolege su na 4. sjednici županijske skupštine Požeško-slavonske županije otkazali poslušnost šefu

7.3.2018.
9:03
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

HDZ je čini se, definitivno okrenuo leđa nasilnom požeško - slavonskom županu Alojzu Tomaševiću, piše Požega.eu.

Tomaševićevi bivši stranački kolege su na 4. sjednici županijske skupštine Požeško-slavonske županije otkazali poslušnost šefu. Naime, od 19 točki dnevnog reda prihvaćene su i izglasane sve, osim jedne. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva točka dnevnog reda bila je županovo Polugodišnje izvješće o radu za razdoblje od 1. srpnja 2017. godine do 31. prosinca 2017. godine, koju vijećnici jedinu nisu prihvatili, jasno pokazujući kako je njegov ugled među njima debelo srozan. 

Podsjetimo, Tomašević je nedavno izbačen iz HDZ-ove stranke nakon što je otkriveno kako je bio fizički nasilan prema vlastitoj supruzi. Iako je ona povukla privatnu tužbu, Općinsko državno odvjetništvo protiv Tomaševića je podignulo službebnu optužnicu za obiteljsko nasilje, koju je potvrdio požeški sud. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Župan bi stoga zbog nasilja, koje se odvijalo od listopada 2015. do listopada 2017. godine, mogao završiti u zatvoru na tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo