'Pokušajmo biti bolji' / Nakon smrti malene Kiare oglasio se njen otac: 'Teško je riječima opisati sve što smo prošli'

Image
Foto: RTL

"Rat se nastavlja do onoga dana dok se ne nađe lijek koji neće uzeti više niti jedan život na ovako okrutan i surov način", kaže

27.7.2022.
11:32
RTL
VOYO logo

Vijest da je u Americi preminula 8-godišnja Kiara Goršić koja se borila s teškim tumorom na mozgu u utorak je šokirala javnost. Za njen odlazak na liječenje naime Hrvatska je prikupila potrebna sredstva, a održavane su razne akcije.

O smrti svoje djevojčice sada se oglasio i njen otac Valentino. Kaže kako je teško naći prave riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova borba je bila nemilosrdna, neprijatelj je bio jak, ali vjerujte i naša/vaša Kiara je bila dostojan suparnik, borila se je do svoje zadnje sekunde", istaknuo je pa naveo kako rat nije izgubljen već je ovo bila samo bitka.

"Rat se nastavlja do onoga dana dok se ne nađe lijek koji neće uzeti više niti jedan život na ovako okrutan i surov način", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
bolest je bila jača /

Preminula je osmogodišnja Kiara Goršić. 'Nebo je bogatije za još jednog anđela'

Image
bolest je bila jača /

Preminula je osmogodišnja Kiara Goršić. 'Nebo je bogatije za još jednog anđela'

"Nama kao roditeljima teško je zamisliti, da ova naša sudbina danas, sutra i svakog novoga dana čeka neku novu obitelj… teško je riječima opisati sve ono kroz što smo prošli, ali je još teže zamisliti što je naš mali junak sve podnio na svojim nevinim i nejakim plećima", naveo je pa istaknuo kako ovo piše da se ne bi obeshrabrili oni koji se trenutno bore kao ni oni koji će to tek morati.

"U Kiarino ime vas molim pokušajmo biti svakim danim bolji ljudi jer ne znamo što nam sutra nosi, to je ono kako je ona živjeli svaki svoj dan proveden na ovoj okrutnoj planeti i u konačnici spojila ne spojivo, pomaknula granice i napravila nemoguće te svojim životom platila korak unaprijed u borbi protiv ovog DIPG monstruma", kaže pa zaključuje da se malena Kiara sada vraća u svoj Šibenik "koji je neizmjerno voljela, a koji je njoj pokazao koliko ju voli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo