Kod graničnog prijelaza / Nakon pregleda na mostu kod Iloka dopušten promet, no postoji ograničenje

Image
Foto: Borna jaksic/PIXSELL

Nakon pregleda mosta nisu pronađena oštećenja. Međutim, kako javljaju iz PU vukovarsko-srijemske, konstrukcija mosta nije u potpunosti pregledna pa zato voziti smiju samo vozila lakša od 3,5 tone

6.1.2024.
19:19
Borna jaksic/PIXSELL
VOYO logo

Teretni brod jučer je udario je u stup kod cestovnog mosta Ilok-Bačka Palanka zbog čega se obustavio promet na dijelu državne ceste D-2. Nakon pregleda mosta nisu pronađena oštećenja. Međutim, kako javljaju iz PU vukovarsko-srijemske, konstrukcija mosta nije u potpunosti pregledna pa zato voziti smiju samo vozila lakša od 3,5 tone.

Kako smo jučer izvijestili, u sudaru je došlo je do oštećenja mosta, a jedna barža s 1000 tona umjetnog gnojiva je potonula. Zbog moguće opasnosti za sigurnu vožnju, jučer oko 1:55 obustavljen je promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ograničenje se odnosilo i na granični prijelaz Ilok, a policija je građanima savjetovala da koriste druge prijelaze ako žele preko granice.

POGLEDAJTE VIDEO: Potonulo 1000 tona umjetnog gnojiva. Gradonačelnica Iloka: 'Zasad je voda u redu, ne govori se o velikom incidentu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo