NAKON NOGOMETA - POLITIKA; Poznati bivši reprezentativac na listi za lokalne izbore u Dubrovniku: / 'Uvijek beskompromisan i srčan'

Image

Bivši bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac, Emir Spahić novo je pojačanje Dubrovačke stranke na listi za lokalne izbore

18.3.2021.
14:21
VOYO logo

Poznati bivši bosansko-hercegovački reprezentativac rodom iz Dubrovnika, Emir Spahić nakon prestanka svoje bogate sportske karijere odlučio je prijeći u politiku. Bivši igrač Čelika, GOŠK-a, Zagreba, Shinnika, Torpeda i Lokomotiva iz Moskve, Montpelliera, Seville, Anzhija, Bayer Leverkusena i HSV-a sada je odlučio zaigrati na listi Dubrovačke stranke na predstojećim lokalnim izborima, javlja Dubrovački dnevnik.

Osnivač DUSTRA-e, Željko Raguž smjestio je Spahića na četvrto mjesto gradske izborne liste. Upravo je taj broj nosio na dresu Bosne i Hercegovine u svoja 94 reprezentativna nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Godinama ministar obrane u najjačim ligama svijeta, legendarni kapetan i ikona kako na terenu tako i izvan njega. Uvijek beskompromisan i srčan, naš gigant Emir Spahić", pohvalili su se u DUSTRA-i novim pojačanjem na lokalnim izborima.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo