ciljevi ostaju isti / Nakon dugo vremena pojavio se Sinčić i objavio: 'Živi zid mijenja ime. Evo kako će se sad zvati'

Image

'Ključno je vrijeme za promjene, trebamo ključni program i ključne ljude, rebrendiramo Živi zid', poručio je Sinčić

21.5.2022.
12:00
VOYO logo

Živi zid mijenja ime u Ključ Hrvatske, odabrano u sklopu rebrendiranja stranke koja će, rekao je njezin čelnik Ivan Vilibor Sinčić, imati iste ciljeve - borbu protiv kriminala i korupcije kako bi Hrvatska postala istinski slobodna i sretna zemlja s jednakim mogućnostima za sve.

"Ključno je vrijeme za promjene, trebamo ključni program i ključne ljude, rebrendiramo Živi zid u Ključ Hrvatske jer smatramo da to ime najbolje rezonira s problemima i potrebama ljudi", rekao je Sinčić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovim riječima, Živi zid ispunio je svoj zadatak, nema deložacija, Ovršni zakon je zbog njihova djelovanja mijenjan i politika je počela drugačije funkcionirati.

"Potaknuli smo mlade ljude da se aktiviraju, birače da promišljaju o politici na drugi način, približili se narodu i sad je vrijeme da se naše političko i aktivističko djelovanje podigne na višu razinu", ustvrdio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako danas ima više nego ikad korupcije i lopovluka i vrijeme je da se to zaključa u prošlost i otključa borba za budućnost.

"Proteklih godina smo sazreli, odrasli, stekli iskustva i kontakte u Hrvatskoj i svijetu, ne gasimo Živi zid i ne osnivamo novu stranku, već napredujemo, rastemo i nadograđujemo", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Kajkić, vijećnik u Vinkovcima rekao je da je na njima da pokažu kako uistinu treba voditi državu, za što imaju spoj mladosti i iskustva, niz kvalitetnih kolega koji na svojim područjima djelovanja ostvaruju rezultate koji su jasno vidljivi građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo