ne žele se miješati u izbore / Nakon deset mjeseci miče se šator iz Savske? Klemm: 'Ozbiljno razmišljamo o tome'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Razlog su predstojeći parlamentarni izbori. Josip Klemm, jedan od vođa braniteljskog prosvjeda, potvrdio je da se razmišlja o micanju kontroverznih šatora

19.8.2015.
14:56
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Šatori ispred Ministarstva branitelja uskoro bi, nakon što su deset mjeseci izazivali političke i društvene sukobe, mogli biti sklopljeni, piše Novi list.

Razlog su predstojeći parlamentarni izbori. Josip Klemm, jedan od vođa braniteljskog prosvjeda, potvrdio je da se razmišlja o micanju kontroverznih šatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa još nije odlučeno, ali to je ozbiljna ideja koju razmatramo. Želimo pokazati da mi ne sudjelujemo u politici i ne pomažemo ili odmažemo niti jednoj političkoj opciji. Zanimaju nas isključivo prava branitelja i mjesecima argumentirano upozoravamo da ova Vlada nije ispunila ono što je trebala. Ali, u parlamentarne izbore nećemo se miješati", rekao je jučer Klemm Novom listu.

Ako on, Đuro Glogoški, Dražimir Jukić i ostali doista donesu odluku o završetku šatorskog prosvjeda, bilo bi to vjerojatno nakon objave datuma izbora. Ministru branitelja Predragu Matiću bio je to prvi glas o mogućnosti da se isprazni plato u Savskoj 66.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo