U RUJNU U KINU SC / 'Najviši čovjek na Zemlji' po prvi puta nastupa u Zagrebu

Prekretnica u njegovoj karijeri bio je poziv Bon Ivera da mu se pridruži na desetodnevnoj američkoj turneji nakon koje je nastavio sa samostalnim nastupima diljem zapadne obale SAD-a

26.4.2016.
18:44
VOYO logo

Švedski kantautor Kristian Matsson, poznatiji kao The Tallest Man On Earth, 15. će rujna nastupiti u zagrebačkom Kinu SC.

Svoj prvi koncert u Zagrebu održat će u sklopu programa "SuperUho" predstavlja, na krilima još uvijek aktualnog albuma "Dark Bird Is Home", no možemo očekivati i pjesme s prethodnih izdanja "The Wild Hunt" i "There's No Leaving Now" koji su mu osigurali podršku američke kritike predvođene Pitchforkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekretnica u njegovoj karijeri bio je poziv Bon Ivera da mu se pridruži na desetodnevnoj američkoj turneji nakon koje je nastavio sa samostalnim nastupima diljem zapadne obale SAD-a.

Premda u to vrijeme na sjevernoameričkom kontinentu nije imao niti izdavača, niti distribuciju, samostalni nastupi prolaze iznad svih očekivanja i donose mu ugovor sa sve uspješnijim nezavisnim izdavačem Dead Oceans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice do 16. svibnja koštaju 100 kuna, a potom 120 (na dan koncerta 150).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo