DOLAZI NAM PJ HARVEY / Najvažnija britanska kantautorica headliner INmusic festivala!

Njezina karijera započela je još 1992. godine, a dosadašnjih osam studijskih izdanja redovito su osvajala prestižne nagrade poput Mercuryja, najvažnijeg glazbenog priznanja na Otoku

8.1.2016.
13:15
VOYO logo

Organizatori INmusica u petak su na konferenciji za novinare otkrili ime još jednog headlinera 11. izdanja festivala (20.-22. lipnja, Jarun).

Riječ je o PJ Harvey,  vjerojatno najznačajnijoj britanskoj kantautorici koja će na Jarunu predstaviti i dugoočekivani novi album, najavljen za proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina karijera započela je još 1992. godine, a dosadašnjih osam studijskih izdanja redovito su osvajala prestižne nagrade poput Mercuryja, najvažnijeg glazbenog priznanja na Otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Surađivala je i s velikanima poput Nicka Cavea, Bjork, Thoma Yorkea i Josha Hommea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji su sudjelovali Tina Puhalo Grladinović ispred Ožujskog piva, Dražen Božić u ime OTP banke Hrvatska, glazbeni kritičar Aleksandar Dragaš te Zoran Marić, direktor INmusic festivala.

Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog web shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije) dok cijena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kn (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem službenog INmusicovog webshopa.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo