Najstariji Krkobabić operisan na Univerzitetskoj klinici u Ženevi

U kabinetu potredsednika Vlade Jovana Krkobabića kriju da je ozbiljno bolestan

21.12.2013.
13:17
VOYO logo

Lideru PUPS-a i potpredsedniku Vlade Jovanu Krkobabiću jedan od najpoznatijih evropskih hirurga uradio manji hiruški zahvat, na Univerzitetskoj klinici u Ženevi, posle čega se u pratnji sina Neboojše i unuka avionom kompanije "Svis" vratio u Beograd, saznaju "Naše Novine".

Jovan Krkobabić, kako su Naše Novine pisale operisan je u sredu u Švajcarskoj gde je hitno optutovao prošle nedelje nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najstariji član Vlade Srbije operisan je na Univerzitetskoj klinici u Ženevi, sa kojom inače naša država ima ugovor o saradnji, a primio ga je čuveni dr Filip Moreli koji ga je i operisao. Detalji zahvata se ne navode kako bi se ispoštovalo pravo na zaštitu privatnih podataka potpredsednika Vlade.

Inače, u Krkobabićevvom kabinetu demantovali su da je on uopšte putovao bilo gde i naveli da je prisustvovao sednici Vlade u petak, kao i da nije bio "na službenom putu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Naše Novine pišu da Krkobabić zaista nije bio na službenom putu već je u pratnji članova porodice hitno otputovao u Ženevu zbog toga što mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

"Krkobabić se se iz Ženeve vratio avionom švajcarske aviokompanije "Svis" i na beogradski aerodrom sleteo je u četvrtak u 14.20 časova. Ovo je bio prvi direktan let između Ženeve i Beograda i na letu je bilo ukupno 149 putnika", rekao je izvor Naših Novina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su iz Krkobabićevog kabineta demantovali da je bilo gde putovao, pa čak i da ima bilo kakve zdravstvene probleme, njegovik saradnici nisu želeli da redakciji Naših Novina dostave njegovu fotografiju sa radnog mesta kako bi čitaoci imali pravu informaciju o zdravstvenom stanju potpredsednika Vlade.

Inače, izvor Trojke sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu potvrdio je da se Krkobabić poslednjih petnaestak dana nalazio u ovoj zdravstvenoj ustanovi i da je na sopstveni zahtev otpušten sa VMA kako bi optputovao na Univerzitetsku kliniku u Ženevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo