PRIZOR PREPUN LJUBAVI / Najromantičniji susret dosad osvojio gledatelje!

Epizoda 'Sulejmana Veličanstvenog', u kojoj su Ibrahim i Hatidže proživljavali pravu dramu iščekujući sutanovu konačnu odluku o njihovoj tajnoj ljubavnoj vezi, bila je u utorak najgledaniji program dana na svim televizijama.

19.9.2012.
12:53
VOYO logo

Izgleda da je Sulejman svojom milošću iznenadio sve, i gledatelje i same zaljubljene likove u seriji! Sinoćnja epizoda "Sulejmana Veličanstvenog" bila je najgledaniji program dana, ostvarivši gledanost od 10,6% u ciljnoj skupini od 18-19 godina (32,1% udjela u  gledanosti).

Preko 450 tisuća gledatelja u ukupnoj populaciji pratilo je što će se dogoditi s Ibrahimom i Hatidže, koji su vjerovali da će ih sultan ukoriti, ako ne i ubiti zbog izjavljene ljubavi. Međutim, Sulejman je odlučio popustiti i ipak ih zaručiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U našem videu možete pogledati i isječak iz sinoćnje epizode koji prikazuje najromantičniji susret u seriji koji je tekao ovako:

Ibrahim: Sultanijo, cijelim putem sam sanjao kako sam vam na srcu poput ovog leptira. Kako ovdje izdišem, kako vas mogu dotaknuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hatidže: Ja sam se mnogo molila. Vaša odsutnost, mogućnost da vas više nikada ne vidim, shrvala me.

Ibrahim: Ta mogućnost više ne postoji. Do vječnosti će moj pogled pratiti vaš. Moja ruka će biti na vašoj…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hatidže: Ovo je san? Ako jest, nikad se ne želim probuditi. Vodite me u raj koji ste mi obećali...

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Ni Ibrahim, ni Hatidže nisu se nadali pozitivnoj sultanovoj reakciji. Sretni su što je njihova tajna napokon postala javna, što više ni pred kime ne moraju skrivati svoju ljubav. Ibrahim će se vratiti svojim carskim dužnostima i na sjednici Divana donijeti važnu odluku, a Hatidže neće skidati osmjeh s lica zbog vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, majci se neće svidjeti ovakav razvoj situacije, ali niti Hurem, kojoj će zasmetati činjenica da je Ibrahim postao još bliži s carskom obitelji u trenutku kad je stjerana u staru palaču, kilometrima udaljenu od dvorskih zbivanja. Zbog toga će pokušati pronaći saveznika u Hatidži.

Hurem će u staroj palači provoditi puno vremena u razmišljanju kako se što prije vratiti svom sultanu stoga će mu svakodnevno pisati pisma u kojima ga uvjerava  u svoju nevinost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hoće li Hurem uspjeti vratiti sultanovo povjerenje? Kako će reagirati ostali dvorani na vijest o Hatidžinim i Ibrahimovim zarukama? Kako će Hatidže štititi Hurem? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja pronaći ćete večeras u 20 sati u novoj epizodi serije „Sulejman Veličanstveni“ na RTL Televiziji!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo