'NAJBOLJA PIZZA, A BESPLATNA ;-)': / Zagrebačka pizzerija na Facebooku razotkrila djevojke koje su ih prevarile

Image
Foto: Facebook

Nekoliko je djevojaka slavilo rođendan u jednoj zagrebačkoj pizzeriji. Pojele su pizzu i nisu je platile, a potom su se time i pohvalile. No, osoblje pizzerije ih je prepoznalo.

12.7.2016.
19:39
Facebook
VOYO logo

Zagrebačka pizzerija Duksa na svom je Facebook profilu objavila nemio događaj koji ih je zadesio prije nekoliko dana. Naime, nekoliko djevojaka kod njih je slavilo rođendan i naručilo pizzu, a kad su je pojele jednostavno su se ustale i izašle. No, nisu "daleko" stigle. Svojim su se nedjelom pohvalile na Instagramu, pa ih je osoblje iz Dukse tako i "ulovilo".

"Pobjegle curke neplativši, ali.... još je tragičnije, za one koji su ih odgojili, da se time na društvenim mrežama hvale. S obzirom da su svi veliki lopovi u HR na slobodi, ili će uskoro biti, imale su puno primjera da je to potpuno prihvatljivo ponašanje. Budućnost nam je vesela", pišu na Facebook stranici Dukse komentirajući kako se djevojke koje navode da je pizza bila odlična hvale i kako je bila besplatna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje Facebook prijatelja pizzerije kako su uspjele pobjeći, osoblje odgovara: "Ustale izašle. Greška konobara koji je mislio da su platile kolegici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo