čovjek s velikim kapitalom / Najbogatiji Hrvat Danko Končar želi sudjelovati u restrukturiranju brodogradilišta Uljanik

Image
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Kako navode na svojoj internetskoj stranici, Kermas energija strateški je opredijeljena na ulaganja u sektore turizma, energetike i brodogradnje, a 2013. godine je privatizirala Brodotrogir

13.12.2017.
9:12
Ivana Ivanović/PIXSELL
VOYO logo

Uljanik Grupa izvijestila je kako je zaprimila pismo namjere potencijalnog strateškog partnera Kermas energije iz Zagreba, za sudjelovanje u restrukturiranju i diversifikaciji Uljanik Brodogradilišta, piše ipress. 

"Obavještavamo investicijsku javnost da je dana 12. prosinca 2017. zaprimljeno pismo namjere potencijalnog strateškog partnera Kermas energija d.o.o. Zagreb, za sudjelovanje u procesu restrukturiranja i diversifikacije društva Uljanik Brodogradilište d.d.", priopćio je Uljanik putem Zagrebačke burze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O svim relevantnim daljnjim aktivnostima pravovremeno ćemo informirati investicijsku javnost", poručili su iz Uljanika.

Prema tvrdnjama Kermas energije, tvrtka je kći međunarodne investicijske korporacije Kermas Limited, čiji je osnivač i generalni direktor Danko Končar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode na svojoj internetskoj stranici, Kermas energija strateški je opredijeljena na ulaganja u sektore turizma, energetike i brodogradnje, a 2013. godine je privatizirala Brodotrogir.

Krajem studenog Uljanik grupa je najavila da će uputiti poziv strateškim partnerima na uključivanje u investicijske programe, a vezano uz budući program restrukturiranja Uljanik Brodogradilišta, piše ipress.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo