SRCE JE PREVRTLJIVO / Nagrađivana mini serija samo na RTL-u!

Image

RTL Televizija će u četvrtak, 02. kolovoza, od 20:50 sati, emitirati novu mini seriju "Srce i duša".

27.7.2012.
9:34
VOYO logo

Izvrsna televizijska mini serija “Srce i duša”, nagrađena 2011. cijenjenom nagradom BAFTA, ekranizacija je romana Williama Boyda koji prati turbulentni život pisca od 20-tih do 80-tih godina, od Oxforda, Pariza, New Yorka i Londona, kada upoznaje Ernesta Hemingwaya, Iana Fleminga te vojvodu i vojvotkinju od Windsora. Roman, pa tako i serija, otkrivaju nam da su sudbine i životi označeni slučajnostima i srećom, ali i potezima i izborima koje činimo.

Sjajne produkcije, fotografije i kostimografije, ova dramska serija prikazana je u četiri dijela u studenom i prosincu 2010. na Channel 4. Logana Mountstuarta tumače tri vrsna britanska glumca - Sam Claflin, Matthew Macfadyen i Jim Broadbent, od kojih ipak treba istaknuti istinsku glumačku zvijezdu, Jima Broadbenta, koji više od četiri desetljeća gradi karijeru (hrvatski gledatelji možda će ga prepoznati kao beskrupuloznog policajca Roya Slatera iz „Only Fools and Horses“). U roli Freye, Loganove druge žene, pojavljuje se Hayley Atwell, koju znamo kao Alienu iz hvaljene serije „Stupovi zemlje“ i imali smo je prilike gledati na RTL Televiziji. U ulozi Loganove ljubavnice, Glorije, pojavljuje se britanska glumica međunarodne slave, prvenstveno zahvaljujući seriji „Seks i grad“, Kim Cattrall, dok je uloga vojvotkinje pripala poznatoj Gilllian Anderson (Scully iz „The X- files“).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu su još Tom Hollander, Holliday Grainger, Ed Stoppard te mnogi drugi vrsni glumci koji su pridonijeli da ova dirljiva, duhovita i ambiciozna serija o nepredvidljivom životnom putovanju osobe - od mladenačkih ideala i arogancije, trijumfa i tragedije, koja ga je zadesila u zrelijoj dobi, pa do neočekivanih drama u poznim godinama, postane uistinu pravi televizijski užitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo