NAČELNIK I BIVŠI HDZ-ovac OPTUŽEN ZA SILOVANJE, ON TVRDI DA SU TO LAŽI: / 'Nema dokaza. Ona je prostitutka'

Image
Foto: PIXSELL / ilustracija, Davor Javorović

Ako se Prigorcu dokaže krivnja, može dobiti do čak deset godina zatvora

8.3.2019.
17:50
PIXSELL / ilustracija, Davor Javorović
VOYO logo

Ivan Pernar je na svom Facebook profilu napisao kako je poslao upit DORH-u čim je vidio papir koji govori da je dignuta optužnica protiv osobe koja se zove Željko Prigorac, uz napomenu da se radi o načelniku općine Lasinja.

Za DNEVNIK.hr potvrđeno je od strane glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu kako je podignuta optužnica protiv Ž.P. iz Lasinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svezi upita obavještavam Vas da je Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, nakon provedene istrage, dana 28. veljače 2019. podiglo optužnicu protiv Ž. P. (1965.) zbog kaznenog djela protiv spolne slobode – silovanje, opisano u članku 153. stavku 1. u svezi članka 152. stavka 1. Kaznenog zakona/11, a koje je počinjeno dana 16. kolovoza 2018. u Lasinji", stoji u priopćenju ŽDO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da nije kriv

Načelnik ovakve optužbe opovrgava te tvrdi kako su one potpuna neistina.

"Ja nisam trenutno tu, vraćam se u subotu. Vidjet ćemo što će Optužno vijeće s tim jer dokaza nema nikakvih. Radi se o ženi koja je došla živjeti u Lasinju. Neću javno iznositi, ali ona je prostitutka. Ona je bila protiv mene kao načelnika Općine, stalno pisala, ja se na to nisam obazirao i tako je došao jedan kontakt koji se dogodio oko nečega gdje je bilo i tako... Ona je iskoristila prigodu i prijavila i to je tako", rekao je Prigorac novinarima portala DNEVNIK.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se Prigorcu dokaže krivnja, može dobiti do čak deset godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo