U samo dvije godine napravili čudo: Posla preko glave, a trebat će i još ljudi!

Osječki Eurometal d.o.o.

13.3.2014.
11:42
VOYO logo

Prema riječima Vjekoslava Čulina, direktora Eurometala, ta je tvrtka tijekom drugog polugodišta prošle i početkom ove godine uspjela sa ''starim'' MIO-ovim inozemnim partnerima, prije svega Hondom France i talijanskim Emakom, ugovoriti značajne i vrlo vrijedne poslove.

Tako je u 2013. godini za Honda France proizvedeno i isporučeno osam tisuća motokultivatora, dok je talijanskom partneru isporučeno 3.000 mjenjača za motokultivatore, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvarili ukupno 22 milijuna prihoda prošle godine

Tvrtka je u 2013. godini tako ostvarila već zavidnih 19 milijuna kuna ukupnih prihoda iz izvoznih poslova, uz još približno tri milijuna kuna prihoda ostvarenih na domaćem tržištu.

Povećali broj radnika, i još će zapošljavati

Pritom je osjetno porastao i broj zaposlenih tako da ih, u odnosu na njih 65 u srpnju prošle godine, sada u pogonima Eurometala radi ukupno 95, a u planu su i dodatna zapošljavanja, budući da ugovoreni poslovi ispunjavaju sve instalirane proizvodne kapacitete do kraja lipnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom je riječ o bivšim radnicima MIO-Standarda koji su dobili otkaze pri proglašenju stečaja, a koji imaju veliko iskustvo i znanje u tako složenim i odgovornim poslovima.

http://www.glas-slavonije.hr/228919/7/Osjecki-Eurometal-zatrpan-narudzbama-inozemnih-partnera-zaposlio-30-radnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo