Omiljeni duo na proljeće / Na setu 'Krize' nema krize!

Enis i Kojo od jeseni vas na malim ekranima zabavljaju svojom krizom srednjih godina, a činit će to i dalje.

3.2.2014.
17:52
VOYO logo

Na setu Krize nema krize - novih dvanaest epizoda se upravo snima, a vaš omiljeni duo na male ekrane stiže ovog proljeća!

"Čvrsta ruka, nema zezancije. Mi pravimo zezanciju, al se ne možemo zezati dok pravimo zezanciju", izjasnio se redatelj Elmir Jukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zezanciju iz pera tate mate bosanskog humora. Feđa Isović je i u drugoj sezoni zadužen za scenarij, a redateljska palica je ponovno u rukama Elmira Jukića.

Glavne face krize srednjih godina su, naravno, Enis Bešlagić i Nikola Kojo, čija uzajamna ljubav i poštovanje raste svakom novom klapom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je čovjek o kojem nećete čuti ništa loše i negativno, fenomenalan partner za igru, za život onako baš, ali za biti s njim u kadru je predivno", rekao je Enis Bešlagić.

Muka po ženskom spolu je i dalje glavna preokupacija Aleša i Mirona, a s obzirom na to da smo sarajevski set posjetili kada su se snimale tek prve scene druge sezone, Enis i Kojo su još uvijek muku mučili i sa spartanskim tempom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To znaju najbolje statisti koji kad završe dan kažu: 'Ja ovo ne bih mogao raditi!' To jednostavno moraš doživjeti, to jest zabavno i veselo pogotovo tko prvi put dođe, ali kad imaš svaki dan ponavljanja i svega zna biti zamarajuće", ispričao je Enis.

"Ja tvrdim da je ovo fizički posao. Jako naproan, ali i mentalno nezgodan koji čovjeka dosta prazni i uzima mu energiju i ja uopće ne znam više zašto se bavim ovim poslom, meni je do ovdje", rekao je Kojo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva sezona je oduševila, kako zbog kemije između jednih od trenutno najvećih balkanskih glumačkih imena i legendarnog bosanskog humora, tako i zbog te nesretne krize srednjih godina s kojom se svaki muškarac, koliko god on tvrdio suprotno, može poistovjetiti.

Na detaljne informacije o odonosima braće i njihovim djevojkama ćete ipak morati pričekati do proljeća i povratka dinamičnog dua na RTL televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo