ALBERT CERTIFIKAT / Na male ekrane vraća se serija 'San snova', a kako mi to pazimo na okoliš oko sebe? Naša Kristina provest će vas kroz set

Arija vam u videu predstavlja Green projekt koji podržava i serija San snova. Pazimo na štednju papira, vodu pijemo iz staklenih boca kako bi smanjili plastiku, natpise "štedimo struju" polijepili smo po cijelom setu serije

25.1.2024.
17:40
VOYO logo

RTL-ova serija San snova ponovno se vraća na male ekrane od ponedjeljka 29. siječnja u 20:15. Naša glumica Arija Rizvić odlučila vas je provesti setom serije i prikazala kako i mi pazimo na okoliš i sve oko nas.

Inače, Albert certifikat koji je osnovan 2011. godine podržava globalnu filmsku i televizijsku industriju u smanjenju ekoloških utjecaja produkcije i stvaranju sadržaja koji podržava viziju održive budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uključenost serije 'San snova' u Albert projekt omogućuje nam da budemo svrstani rame uz rame s većim europskim projektima kada je u pitanju ekološka održivost. U pred produkcijskoj naglasak je stavljen na ekološki prihvatljiviji način gradnje objekata, nabave materijala ili pak potrošnje energenata. Sve faze produkcije su u skladu s ekološkim normama koje nalaže Green projekt, dakle i faza pred produkcija, faza produkcije te faza post produkcije. Pojedine epizode serije sadrže dijaloge vezane uz društveno odgovorno ponašanje odnosno gledateljima plasiramo sadržaj koji budi svijest o ekologiji i savjetujemo ih kako svojim ponašanjem mogu pozitivno utjecati na održivost i čistoću Zemlje", kaže voditeljica Odjela fikcije RTL-a Iva Grahor.

Image
BRAVO! /

Potvrda izvrsnosti za RTL Kockicu zelene je boje: Emisija 'Kad smo bili mali' nagrađena Albert certifikatom

Image
BRAVO! /

Potvrda izvrsnosti za RTL Kockicu zelene je boje: Emisija 'Kad smo bili mali' nagrađena Albert certifikatom

Arija u videu predstavlja Green projekt koji podržava i serija San snova. Pazimo na štednju papira, vodu pijemo iz staklenih boca kako bi smanjili plastiku, natpise sa "štedimo struju" polijepili smo po cijelom setu serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Racionalnom organizacijom transporta smanjili smo emisije štetnih tvari i troškove goriva, a ekonomična potrošnja i recikliranje omogućili su smanjenje troškova održavanja prostora studija kao i smanjenu količinu otpada. Između ostalog, koristimo reciklirane materijale te kostime i namještaj iz fundusa ili prijašnjih projekata. Nadalje, koristimo reciklirani papir i pažljivije kontroliramo potrošnju električne energije. Stečena znanja prenose se i u kućanstva naših djelatnika koji u sklopu edukacije usvajaju nove navike i stvaraju svijest o važnosti ekološki održivog ponašanja", poručuje Grahor.

Dramsku seriju 'San snova' ne propustite od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u i platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo