Na HTV-u kazne zbog kiksa u prijenosu iz HDZ-a

Nakon propusta posljednjih dana u kojima HTV nije uspio osigurati izravan prijenos konferencije u središnjici HDZ-a, te objavljivanja krive fotografije i nedostatka tona u vijestima, v.d.

7.1.2010.
17:40
VOYO logo

Zbog učestalih propusta u realizaciji radnih zadataka na HTV-u posljednjih dana, v.d. glavnog ravnatelja Josip Popovac na sastanku svih rukovoditelja HTV-a naglasio je kako su dužni svatko u svom djelokrugu bez iznimke osigurati normalno ispunjavanje programskih zadaća javne radiotelevizije, priopćila je u četvrtak ta kuća.

Na sastanku je utvrđeno kako se odsad jednakom smatra odgovornost rukovoditelja odjela i djelatnika koji je neposredno skrivio neku ozbiljnu grešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je dvojici tehničara koji su odgovorni za nepostojanje video-audio signala s konferencije u središnjici HDZ-a 4. siječnja izdana opomena pred otkaz uz jednokratno umanjenje plaće od 30%, uredniku Vijesti na Drugom programu na dan kada je objavljena kriva fotografija generala HV-a Nojka Marinovića dana je opomena pred otkaz uz jednokratno umanjenje plaće od 20%, a djelatniku koji je odgovoran za nedostatak tona u Vijestima 7. siječnja u Dobro jutro Hrvatska dana je opomena pred otkaz uz jednokratno umanjenje plaće od 30%.

arti-201001050192006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo