OPASNO PONAŠANJE /

Nije odolio pogledu: Zaustavio vozilo na Pelješkom mostu kako bi 'ovjekovječio trenutak'

Image
Foto: HAK

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između Zagreba i Karlovca u smjeru mora; pred naplatama Lučko i Demerje u oba smjera nema dužih čekanja

26.7.2024.
8:56
HAK
VOYO logo
  • Od ranog jutra krenule su gužve na granici, a kako dan odmiče gužve su sve veće prema Jadranu
  • Očekuje se pojačan promet u jednom od udarnih ljetnih vikenda

Muškarac fotografirao na Pelješkom mostu

16.13 HAK-ova kamere na djelu su uhvatile zabranjeno ponašanje na Pelješkom mostu. Muškarac je izašao iz automobila, došetao do ograde i krenuo fotografirati, što je zabranjeno.

Image
Foto: HAK

Pelješki most baš danas slavi drugi rođendan, a još od samog otvaranja Iz Hrvatskih cesta su apelirali na vozače da se ne zaustavljaju kako bi se fotografirali jer je takvo ponašanje iznimno opasno. Ipak povremeno se događaju neprihvatljiva ponašanja poput vožnje po zaustavnoj traci, zaustavljanja nasred mosta, hodanje i trčanje. Svi navedeni primjeri spadaju u opasne radnje koje ugrožavaju život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera; pred naplatom Lučko iz smjeru Buzina (A3) u smjeru mora, a pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko 2 kilometra.

Na A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu), između čvorova Zagreb zapad i Zagreb istok u smjeru Lipovca vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog prometne nesreće između čvorova Lučko i Buzin, na 20.+400 km u smjeru Lipovca, vozi se po dva prometna traka uz ograničenje brzine, javlja HAK.

Kolona osobnih i teretnih vozila pred GP Bajakovo u smjeru Srbije duga je oko 7 kilometara.

Na Jadranskoj magistrali povećana je gustoća prometa na prilazima Splitu.

Kolona za Srbiju dugačka je sedam kilometara

14.28 - Iz HAK-a su izvijestili kako je pojačan promet na autocesti A1 između Zagreba i Zadra u oba smjera. Pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko tri km, a na Demerju oko jedan km. Pred naplatom Lučko u smjeru mora nema dužih čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu) između čvorova Zagreb zapad i Zagreb istok u smjeru Lipovca vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje.
Zbog prometne nesreće na čvoru Lučko u smjeru Lipovca vozi se uz ograničenje brzine.

Na graničnom prijelazu Bajakovo u smjeru Srbije kolona je oko 7 km.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranskoj magistrali povećana je gustoća prometa na prilazima Splitu, Makarskoj i Dubrovniku.

Image
Foto: HAK

Stvaraju se ogromne kolone na granici. Čeka se i četiri sata!

8.45 - Teretna vozila na izlaz čekaju na graničnim prijelazima Bajakovo/Batrovci i Tovarnik/Šid četiri sata, a osobna vozila na Bajakovu tri sata, na Tovarniku jedan sat, izvijestili su iz Hrvatskog auto-kluba u petak.

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća prometa između Zagreba i Karlovca u smjeru mora; pred naplatama Lučko i Demerje u oba smjera nema dužih čekanja.

Image
KAOS NA CESTAMA /

Od ranog jutra stvaraju se ogromne gužve prema Jadranu, a promet dodatno usporava pas na A1

Image
KAOS NA CESTAMA /

Od ranog jutra stvaraju se ogromne gužve prema Jadranu, a promet dodatno usporava pas na A1

Na A2 Zagreb-Macelj na na čvoru Zagreb zapad u smjeru Zagreba kolona je oko pet kilometara. Na A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu) pješak između čvora Zagreb istok i čvora Dugo Selo na kolniku u smjeru Lipovca, vozi se uz ograničenje brzine. Vozilo je u kvaru na kraku čvora Zagreb zapad iz smjera Bregane prema istoku, vozilo je na pretjecajnoj traci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na cestama u Istri i priobalju bit će (zabrane nema na autocestama te državnoj cesti DC1):

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatne linije Zadar-Molat-Brgulje-Zapuntel-Ist u subotu iz Zadra u 19 sati i u nedjelju iz Ista u šest sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužve i kolone na cestama prema moru. Od jutra povremeni zastoji

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo