DRENJE BRDOVEČKO / Na Facebooku prodaje jezero u Zagorju i poručuje: 'Nije riječ o šali. Znali su mi ribolovci ispričati...'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL /Ilustracija

'Znali su mi ribolovci ispričati kako u jezeru ima dosta ribe te da su ponekad ulovili amure od 16 kilograma. Dakle, nije riječ o bari već voda cirkulira kako vodostaj Save raste odnosno pada. Dubina jezera se, dakle, kreće oko dva, tri metra', rekao je prodavatelj

18.4.2023.
22:27
Marin Tironi/PIXSELL /Ilustracija
VOYO logo

Ovih dana u jednoj Facebook grupi za prodaju osvanuo je jedan posebno zanimljiv oglas u kojem je korisnik naveo kako prodaje - jezero!

"Znam da nije uobičajena prodaja, no zaista nije riječ o šali", odgovorio je prodavatelj novinarima Net.hra koji su ga nazvali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je naveo, riječ je o jezeru u Zagorju u Drenju Brdovečkom nedaleko od granice sa Slovenijom.

"Vlasnik parcela na kojima se nalazi jezero je moj otac i trenutačno sam u fazi prebacivanja vlasništva. Imali smo plan i gradnje kućica za iznajmljivanje uz njega, no u međuvremenu smo odustali te ga odlučili prodati. Jezero je nastalo u vremenu kad smo tu iskopavali pijesak, a poribljeno je 2011. godine", ispričao je prodavatelj, koji je inače iz obližnje Pluske u općini Luka, te dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali su mi ribolovci ispričati kako u jezeru ima dosta ribe te da su ponekad ulovili amure od 16 kilograma. Dakle, nije riječ o bari već voda cirkulira kako vodostaj Save raste odnosno pada. Dubina jezera se, dakle, kreće oko dva, tri metra".

Image
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA /

Prodaje se još jedan jadranski otok: Cijena je ogromna, zainteresiranih ima, ali postoji problem...

Image
SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA /

Prodaje se još jedan jadranski otok: Cijena je ogromna, zainteresiranih ima, ali postoji problem...

Potencijalni kupac ima mogućnost i smanjenja odnosno povećanja površine jezera koja u ovom trenutku oko 8500 kvadratnih metara dok je ukupna površina svih parcela nekih 18.700 kvadrata. Dimenzije jezera su 120X70 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijena je 5,5 eura po kvadratnom metru, odnosno ukupno oko 100 tisuća eura", kazao nam je prodavatelj te dodao kako je budućem vlasniku spreman pružiti i pomoć oko uređenja okoliša jezera ukoliko će biti potrebno.

"Smatram kako cijela ta priča ima dosta potencijala, no neki interesenti znaju se čuditi visokoj cijeni. A za stan im, primjerice, nije mnogo platiti 100 tisuća eura", ističe prodavatelj te otkriva kako na imanju u Pluski ima još jedno jezero sličnih dimenzija, no ono nije na prodaju, piše Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo