Udarci ispod pojasa / Kampanja protiv Škore i Milanovića na Facebooku! Stručnjak: 'Nećemo saznati tko stoji iza stranice...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL, RTL

Na spomenutoj stranici kroz igru riječi i pokušaje duhovitosti se želi diskreditirati Škoru i Milanovića

19.12.2019.
16:10
Igor Kralj/PIXSELL, RTL
VOYO logo

Na Facebooku je osvanula stranica zanimljivog imena "Normalno, Sad il' Nikada-Jedna duša a nas dvoje".

Na spomenutoj stranici kroz igru riječi i pokušaje duhovitosti se želi diskreditirati dva od tri predsjednička kandidata za koje ankete predviđaju da su najbliži izboru za predsjednika države. "Napadi" se vrše na predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića i Miroslava Škoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo tvrditi da je to netko iz kampanje Grabar-Kitarović"

Za komentar stranice pitali smo komunikacijskog stručnjaka Petra Tantu koji je na svom Twitter profilu prvi upozorio na stranicu.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se sad radi antikampanja u zadnjem trenutku da se otkine mali dio i da se povuče negativna emocija. S obzirom na tehnologiju, mi vidimo koliko kandidati općenito troše na oglašavanje, mi ne možemo tvrditi jedan kroz jedan da je to netko iz kampanje Kolinde Grabar-Kitarović", kazao je Tanta za Vijesti.hr te dodaje kako nikada nećemo saznati tko stoji iza te stranice. 

"Mislim da će Facebook poskidati sve te oglase"

No, smatra i kako ova stranica neće imati veliki utjecaj na ishod izbora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenuli su tek prije par dana i sad se u foto finišu oglašavaju. U principu, to je nekakva nedozvoljena kampanja, a mislim da će Facebook reagirati na vrijeme i poskidati sve te oglase", zaključio je Tanta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo