Na Facebooku joj objavili sliku i nazvali je 'splitskom drocom'

28.3.2014.
6:55
VOYO logo

Uvredljiva stranica je na Facebooku postojala cijeli jedan 'produženi vikend', od četvrtka do nedjelje, a Kristina je za Slobodnu Dalmaciju kazala da je sve prijavila policiji čim je vidjela sebe na naslovnoj fotografiji stranice, na kojoj je bilo još njezinih privatnih fotografija.

"Tu je došlo do zloporabe mojih privatnih fotografija koje možda jesu malo 'otvorenije', ali ne prelaze granicu dobrog ukusa", kazala je Kristina, inače završena studentica turističkog menadžmenta i članica modne agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiji je ispričala da sumnja kako je fotografije i stranicu objavila jedna njena bivša prijateljica, a zatim je i na svom profilu objavila na koga sumnja za pokretanje uvredljive FB stranice. "U policiji su mi rekli da je taj potez bio ishitren te da, ako se dokaže da to nije učinila moja donedavna prijateljica, ona može tužiti mene za klevetu i uvredu časti... Ipak, ljudi ne moraju, naravno, znati pozadinu priče; premda je ugašena, ta je stranica trajala nekoliko dana i nanijela mi štetu ugledu. Ići ću do kraja", najavila je Kristina.

Iz PU splitsko-dalmatinske neslužbeno se doznaje tek da je u ovom slučaju podnesena prijava za internetsko nasilje, te da je kriminalistička obrada u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo