NA DRAŽBI PRODAN STADION KAMEN INGRADA: / Vrijednost su mu procjenjivali na 67 milijuna, sada je postigao puno manju cijenu

Image

Na današnjoj su dražbi općina Velika i tvrtka AG gradnja kupile stadion nekadašnjeg prvoligaša Kamen Ingrada. Bila je to 13. dražba.

27.2.2017.
13:43
VOYO logo

Iako se činilo da će stadion postati mrtvi kapital, na trgovačkom sudu u Slavonskom Brodu prihvaćena je ponuda općine Velika od 2,14 milijuna kuna. Stadion će tako ostati u domaćim rukama, piše Požega.eu.

Image

Iza AG gradnje krije se Vlado Zec, idejni začetnik cijele priče oko veličkog prvoligaša i stadiona na kojem su svojedobno igrali i europski klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mogućnost kupnje stadiona najavio je 2016. načelnik Velike Vlado Boban. Rekao je tada da bi se u sadašnjim prostorijama stadiona mogla smjestiti i općinska uprava zbog obnove zgrade u kojoj se sada nalazi. Boban je tada najavio da bi, kada općina kupi stadion, na jednom mjestu bili smješteni uredi općinske uprave, turističke zajednice, knjižnice, uredi udruga, uredi nogometnog kluba i još neki drugi kojima je potreban prostor, piše Požega.eu.

Tržišna je vrijednost ovog stadiona, podsjetimo, ranije procijenjena na 67 milijuna kuna. Sada je prodan za samo 2,14 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo