VINKOVČANI ZGROŽENI / Na cesti se otvorila rupa duboka dva i duga čak pet metara

U Dugoj ulici u Vinkovcima po kojoj svaki dan prođe velik broj automobila, kamiona i autobusa, pojavila se ogromna rupa, a samo je pukom srećom izbjegnuta tragedija.

27.2.2015.
12:28
VOYO logo

Naime, cesta je na jednom dijelu počela pucati i pod težinom vozila gotovo propala. Djelatnik Cestorada koji je bio u ophodnji primijetio je veliko oštećenje na cesti, pa je pozvao mjerodavne iz gradskog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti kako bi se otklonilo oštećenje, piše Glas Slavonije.

Iako u početku nije izgledalo da je riječ o tako velikom oštećenju, iz Ureda za komunalne djelatnosti Grada Vinkovaca mislili su samo površinski sanirati cestu, no s izlaskom na teren uvidjelo se da je oštećenje znatno veće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanari obližnjih kuća bili su zgroženi kad je skinut površinski sloj asfalta, iza kojeg je zjapila ogromna rupa, gotovo dva metra dubine.

''Moja kuća je odmah do tog oštećenja na cesti i svaki dan praktički izlazim automobilom na tu stranu ulice. Udubljenje na cesti, međutim, nije izgledalo u prvi mah tako opasno, ali kad se sve otvorilo, nisam mogao vjerovati da je tolika rupa ispod površine asfalta. Kako imam djecu i svaki dan su u automobilu, ostao sam zatečen što se moglo dogoditi da nije na vrijeme sanirano. Pukom srećom izbjegnuta je tragedija na cesti koja je jako prometna, jer vodi prema izlazu iz Vinkovaca, gdje je svaki dan puno automobila, kamiona i djece u autobusima. Nadam se da će se sad ovo u što kraćem roku sanirati i da će se sva oštećenja ukloniti'', istaknuo je Vinkovčanin čija je kuća u neposrednoj blizini spomenutog oštećenja na cesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.glas-slavonije.hr/262206/4/Na-cesti-u-Vinkovcima-osvanula-rupa-duboka-dva-a-duga-pet-metara

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo