NA ČEMU JE BIO MIHO MUNJA KAD JE POKUŠAO UBITI BRANITELJA? / Nalazi pokazuju da je kombinirao nekoliko vrsta droga i puno lijekova

Image
Foto: PIXSELL

Toksikološki nalaz iz Zagreba pokazao je da su mladići toga dana konzumirali heroin, kokain, marihuanu i diazepam.

30.5.2018.
7:04
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su u Splitu pokušali ubiti veterana i njegova sina, u krvi i urinu Mihe Frančeskija poznatog kao Miha Munja i Tončija Čulića, pronađeni su tragovi nekoliko vrsta droga.

Image
POZNATI DETALJI PUCNJAVE U SPLITU: /

Miho Munja je branitelja pištoljem udario u glavu, a potom je u njega ispalio nekoliko hitaca

Image
POZNATI DETALJI PUCNJAVE U SPLITU: /

Miho Munja je branitelja pištoljem udario u glavu, a potom je u njega ispalio nekoliko hitaca

Kombinirali droge za dizanje i one za spuštanje

Toksikološki nalaz iz Zagreba pokazao je da su mladići toga dana konzumirali heroin, kokain, marihuanu i diazepam. Vještaci su zaključili da je Miho Munja te večeri kad se dogodio pokušaj ubojstva konzumirao kokain i lijek koji se često nalazi u kokainskim smjesama, a koristi se za uklanjanje parazita na životinjama, dok je za ljude zabranjen. Uzeo je i anksiolitik diazepam kojeg ima u tabletama za smirenje, a nalaz pokazuje da je Frančeski toga dana uzeo čak devet apaurina, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utvrđeno je da je Tonči Čulić toga dana konzumirao kokain, heroin, marihuanu ili hašiš, anksiolitik diazepam i antidepresiv mirtazapin. Stručnjaci kažu da su istovremeno uzimali jake stimulanse i droge za spuštanje kako bi ublažili učinak velike količine kokaina.

Dodaju i da se u kokain često radi povećanja mase miješa navedeni lijek za životinje, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekli da su se samo branili

Podsjetimo, umirovljeni branitelj, 75-godišnji N.V. koji je bio u auto sa svojim sinom i kćeri, na ulazu u Split u srijedu navečer navodno je oduzeo prednost autu u kojem su s nalazili 26-godišnji Miho Frančeski i njegov prijatelj Tonči Čulić. Frančeski je 75-godišnjaka i njegovog 26-godišnjeg sina propucao u predjelu nogu. Nedugo potom policija je uhitila napadače i na mjestu događaja pronašla dva pištolja iz kojih je pucano. Frančeski i Čulić su nakon svega rekli da su se samo branili.

Inače, Frančeski je od ranije poznat policiji nakon što je s broda splitskog nogometaša i trenera Igora Tudora ukrao signalne rakete te njima oštetio nekoliko plovila, a u njega je početkom ove godine još uvijek nepoznati napadač ispred njegove kuće pucao i ranio ga u nogu. Jednog prilikom je i pobjegao iz policije postaje nakon što je pritvoren zbog razbojstva, nakon čega je dobio nadimak Munja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo