moderna onlina knjižara / Na Bestseller.hr naručite najnovije knjige i DVD-e

Image

Kupnja knjigapostaje još jednostavnija! Jutarnji list pokrenuo je najmoderniju online knjižaru u Hrvatskoj, Bestseller.hr, na kojoj možete pronaći najnovije knjige, pretplatiti se na Jutarnji list, naručiti knjige i DVD-e koji su vam promaknuli na kioscima, a sve po najpovoljnijim cijenama, s nikad lakšom, bržom i jeftinijom dostavom.

17.12.2012.
16:59
VOYO logo

Upravo je mogućnost kupnje kompleta knjiga po znatno povoljnijoj cijeni jedna od glavnih prednosti ove online knjižare, s obzirom na to da je cijena pojedinih knjiga na Bestselleru.hr snižena i 50%.

"Vrlo smo aktivni i u izdavanju multimedije. Primjerice, Zlatna kolekcija hrvatskog filma, ekskluzivna izdanja najvećih klasika u povijesti domaćeg filma, izdali smo kao knjižice s DVD-om i rasprodali svako izdanje. Slično je bilo i s najljepšim operama svijeta.  Zato nam je  drago što su oba multimedijalna seta sada dostupna kupcima u cijeloj Hrvatskoj, po nikad nižim cijenama", rekao je urednik posebnih projekata JutarnjegGordan Zečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupnja na Bestseller.hr ne može biti jednostavnija. Dovoljno je samo posjetiti stranicu Bestseller.hr, izabrati DVD ili knjigu koju želite, dodati u košaricu, unijeti svoje podatke i već sljedeći dan će se naručeno naći pred vašim vratima.

Naime, Bestseller.hr za svoje je kupce osigurao najpovoljniju i najkvalitetniju uslugu dostave. Paketi stižu u roku od 24 sati od narudžbe, a neovisno o težini paketa, vi ćete platiti samo 13,90 kuna. Za sve narudžbe u vrijednosti iznad 300 kuna dostava je besplatna. Ako ne želite čekati dostavu, nakon što platite svoje knjige možete ih  preuzeti u Zagrebu, na kiosku EPH u Koranskoj ulici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A plaćanje je također najjednostavnije na tržištu. Dovoljno je samo unijeti podatke s kreditne kartice (ili uplatiti općom uplatnicom, ako tako želite) i vaša narudžba bit će obrađena. Pritom, Bestseller.hr je osigurao suradnju s najpouzdanijim sustavom za online naplatu, pa je vaš novac zaštićen i siguran.

Bestseller.hr ima i ekskluzivnu ponudu pretplate na sva izdanja EPH, i to po cijenama koje nigdje drugdje ne možete dobiti. Tako, recimo, ako se pretplatite na Jutarnji list preko online knjižare, možete svako jutro do 7 sati, sljedeće dvije godine, očekivati svoj primjerak po nikad nižoj cijeni od 3,29 kn. Rekordno niske cijene pronaći ćete i za Slobodnu Dalmaciju, Gloriju, OK!, Globus i Forbes. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S pokretanjem Bestsellera uveden je još jedan novitet, dosad neviđen u hrvatskom izdavaštvu. Prvi put ikada u ponudi se nalazi i doživotna pretplata na Jutarnji list. Da, dobro ste pročitali. Za 5000 kuna, pred vašim će se vratima do kraja života pojavljivati vaš primjerak Jutarnjeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo