između Gibraltara i Trinidad i Tobaga / Na Atlantiku nestao mladi splitski pomorac, potraga traje već danima: 'Područje je jako veliko, igla u plastu sijena'

Image
Foto: Profimedia/Nestali

Toni Jurišić je visok 180 centimetara, a ima kestenjastu boju kose i očiju

16.6.2022.
14:44
Profimedia/Nestali
VOYO logo

Splitski pomorac Toni Jurišić nestao je na području Atlantskog oceana, a potraga za njim traje već danima.

Visok je 180 centimetara, kestenjaste boje kose i očiju, nos i uši su mu srednje veličine, a lice mu je ovalno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurišić je nestao 10. lipnja na relaciji između Gibraltara i Trinidad i Tobaga. Rođen je 1987. godine, a radio je kao mornar na jednom brodu.

“Na području atlantskog oceana između Gibraltara i Trinidad i Tobaga nestao s broda u svojstvu člana posade (mornar)”, stoji u okolnostima nestanka na službenoj MUP-ovoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, objavljeno je na stranici Nestali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Riječ je o brodu grčke kompanije

U Sindikatu pomoraca kažu da je riječ o brodu grčke kompanije. Glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske (SPH) Neven Melvan potvrdio je Hini kako je riječ o časniku, da su sa situacijom upoznati od ponedjeljka te da su u kontaktu s obitelji i kompanijom.

Ističu i kako je tamošnji Centar za traganje i spašavanje dobro odradio svoj posao i nastavlja s pretraživanjem. Melvan je naglasio kako se očekuje, nakon što brod dođe do luke, da policija obavi očevid na brodu i istragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li istraga rasvijetliti sve detalje tek ćemo vidjeti, potraga se profesionalno provodi, no treba imatu na umu da je u pitanju jako veliko područje, doslovno - igla u plastu sijena", kazao je u četvrtak glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske Neven Melvan, a prenosi Dnevnik Nove TV.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo