nesebičan postupak / Muškarac pronašao ogromnu svotu novaca kraj Jarunske tržnice i sada traži vlasnika

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Netko nije imao sreće i izgubio je bunt od 11 novčanica! Željeli bi nju ili njega razveseliti i vratiti novac', navode Neven i njegov brat u Facebook objavi

2.10.2017.
13:17
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U kvartu blizu svog doma na Jarunu, Neven Rinčić pronašao je veću svotu novca, piše 100posto. 

Kako kaže Neven, to se dogodilo u popodnevnim satima u nedjelju u blizini Jarunske tržnice. Zagrepčanin se odlučio pronaći vlasnika ili vlasnicu novca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što novac nisam zadržao za sebe je neka stvar morala. Osim toga nije to toliko veliki iznos da bi meni promijenio život, ali vjerujem da bi toj osobi koja je izgubila novac, bilo mnogo lakše da ga dobije nazad. Bilo bi bitnije onome tko je izgubio da mu ga vratim, nego što će meni poslužiti", rekao je Neven za 100 posto. 

Svoju potragu za vlasnikom započeo je na Facebooku, a pošro nema svoj profil, u pomoć mu je uskočio brat koji je na svoj Facebook profilu objavio status koji se kasnije proširio društvenim mrežama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko nije imao sreće i izgubio je bunt od 11 novčanica! Željeli bi nju ili njega razveseliti i vratiti novac. Očekujemo da se vlasnik javi komentarom ili porukom u Inbox napiše točan iznos i pruži još koji dokaz da je baš ona ili on izgubio taj novac", piše u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo