DRAMA U ZALEĐU SPLITA / Muškarac hoda selom s automatskom puškom: mještani prestravljeni

Image
Foto: Thinkstock.com

'Rat nije, selo nitko zauzeo nije, ali on lud je, a đava će ga znati ima li u automatu metaka', pričaju mještani.

23.5.2017.
12:02
Thinkstock.com
VOYO logo

Mještani Vojnića poprilično su uznemireni jer jedan njihov mještanin, po njihovim riječima, "stalno hoda po selu s automatskom puškom o ramenu, piše Slobodna Dalmacija

"Rat nije, selo nitko zauzeo nije, ali on lud je, a đava će ga znati ima li u automatu metaka", pričaju mještani, naglašavajući da mu se i bez oružja na ramenu nije pametno zamjeriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PU splitsko-dalmatinske na cijeli su slučaj odgovorili: "Dana 13. svibnja, oko 16.20, zaprimljena je dojava kako je u Vojniću, predio Sablića glavica, uočena nepoznata muška osoba zapuštenog izgleda, lokalnog naglaska, koja sjedi u travi i uz sebe ima automatsku pušku, te da se, neposredno nakon što je uočena, udaljila.

Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj dojavi izašli na mjesto događaja. U cilju potvrde zaprimljene informacije, na teren su upućene policijske ophodnje koje su izvršile pregled terena, posebno prilaznih puteva mjesta na koje se odnosila dojava. U cilju pronalaska osobe angažiran je veći broj policijskih službenika, službenici IJP-a i policijski službenik vodič pasa uz službenog psa, te su obavljeni razgovori, ali nije se došlo do korisnih saznanja vezano uz osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom 14., 15. i 16. svibnja policijski službenici su intenzivno nadzirali lokaciju na koju se odnosila dojava, te su i nakon toga policijske ophodnje obilazile navedeno područje, a navedeno postupanje nastavit će se i dalje.

Osim dojave zaprimljene 13. svibnja, nismo zaprimili drugih dojava građana o navedenom", govore iz PU spltisko-dalamtinske", piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo