OGORČENI GRAĐANIN / Muke po hrvatskoj birokraciji: vlasnik tvrtke morao sebi napisati punomoć da podigne probne tablice

Image
Foto: Facebook/Ivan Delta Zivkovic

Vlasnik tvrtke pored orginalnog sudskog rješenja morao si je u policiji napisati punomoć kako bi dobio probne tablice za auto

12.1.2017.
13:12
Facebook/Ivan Delta Zivkovic
VOYO logo

Hrvatska birokracija zadaje nevolje mnogim građanima, pa tako i Ivanu Živkoviću, vlasniku jedne tvrtke koji je u MUP-u morao sebi napisati punomoć kako bi dobio probne registarske tablice. One je svoje iskustvo podijelio na Facebooku.

“Da bi podijelio ovu sliku i opisao što sam jučer doživio moramo sam prespavati i sabrati glavu. Da, pored original sudskog rješenja po kojem samostalno i neograničeno kao direktor zastupam firmu MORAO sam sam sebi u policiji napisat punomoć da bi dobio probne tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kojoj zemlji mi to živimo i dokle više će debili pisati propise i zapošljavat nesposobne rođake i prijatelje koji od nas rade majmune. DOKLE VIŠE BANDO POLITIČKA??? A sad Živkoviću kretenu koji plivaš u poduzetništvu od svoje 17-te godine spakiraj kofer kao što si i planirao i kreni na daleki istok tražit investitore za novi projekt. 

Skupi Ivane snage, potisni gorčinu i prezentiraj našu Hrvatsku kao raj na zemlji, najbolju turističku destinaciju i otvorenu za strana ulaganja jer ćeš jedino tako pomoć da i tvoja zemlja jednog dana postane ‘normalna’”, napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo