Mrze HDZ samo zato što smo srušili Jugoslaviju

Nakon žestokih kritika SDP-ovaca na račun vladajućih u utorak, HDZ-ovi zastupnici Ivan Jarnjak i Andrija Hebrang poručili su kako je sramotno da jedan zastupnik vrh HDZ-a naziva zločincima.

2.2.2011.
16:26
VOYO logo

Štoviše, Andrija Hebrang je zaključio da SDP-ovac Željko Jovanović mrzi HDZ zato što je HDZ srušio Jugoslaviju koju je on volio i njegova omiljenog političara Slobodana Miloševića.

Hebrang i Jarnjak su za mikrofone Nove TV kazali i kako je vrijeme da se Jovanovića smjeni s mjesta predsjednika Nacionalnog vijeća za praćenje suzbijanja korupcije jer je on sam najkorumpiraniji političar u RH. Hebrang mu na teret stavlja posao u KBC-u Rijeka dok je bio u farmaceutskoj industriji i zataškavanje afere Riječke tržnice, a spomenuo je i dva stana Zorana Milanovića kod kojih Nacionalno vijeće nije postavilo pitanje porijekla imovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Jarnjak je, pak, poručio kako se kvalifikacija da u vrhu HDZ-a sjede zločinci može davati samo ako je za nekoga dokazan zločin. "Mi smo u ratu kada bismo uhvatili neprijatelja i zvali ga zarobljenikom, a ne zločincem", rekao je Jarnjak.

Zločinac je onaj kome sud presudi, a "ne može nijedna politička stranka suditi", kazao je Jarnjak, upitavši se i vrijedi li borba za vlast kada se tako optužuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, riječki SDP-ovci su u utorak poručili da je Vladin program A+ osuđen na propast, a Željko Jovanović je ustvrdio kako su u vrhu HDZ-a u zadnjih sedam godina kandidati za titulu zločinaca.

Vezani članci:

arti-201102010564006 arti-201101180654006 arti-201101300277006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo