neugodan incident / Mrtvi pijani stigli u kafić, pa napali konobaricu i vlasnicu: 'Zamahnuo je šakom prema meni, srećom pa sam pokrila lice'

Image
Foto: Thinkstock.com

28-godišnjak i 19-godišnjak iz Đurđevca skupa su stigli u kafić i naručili piće, no konobarica ih je odbila poslužiti, nakon čega je nastao pravi dar-mar

17.5.2018.
13:38
Thinkstock.com
VOYO logo

Pijani dvojac napravio je u srijedu u večernjim satima pravi kaos u kafiću u đurđevačkom poslovnom centru, piše Podravski.hr. 

28-godišnjak i 19-godišnjak iz Đurđevca skupa su stigli u kafić i naručili piće, no konobarica ih je odbila poslužiti, najvjerojatnije jer su već bili poprilično alkoholizirani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo su bacali stolice po kafiću i gurali stolove, a nakon toga 28-godišnjak je krenuo za šank. U tom trenutku u kafić je stigla i vlasnica Zorica Patačko koja je pozvala policiju. 

"Zaključala sam lokal i nisam ih htjela pustiti van kako ne bi pobjegli prije dolaska policije. Oni su nabijali po staklenom izlogu kafića, a kad su pokušali razvaliti vrata stala sam ispred njih. Stariji mladić je zamahnuo šakom prema meni i sva sreća da sam stigla zaštiti lice pa me udario samo u ruku. Tad je stigla policija koja ih je privela", ispričala je vlasnica kafića za Podravski

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dolaska, policijski službenici su razuzdanom dvojcu dali dreger kako bi im testirali razinu alkohola u krvi. Pokazalo se kako je 19-godišnjak u krvi imao 2,63 promila alhokola, a 28-godišnjak 0,63 promila. Obojica su zaradili prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira. 

"Ovo nije prvi put da mi 28-godišnjak radi dar mar po kafiću. Prije mi je krao pive i stvarao neugodnosti svaki put kad mu nisam davala piće jer je bio pijan. Dovodio je i svoje prijatelje koji su također bili neugodni pa se nadam da će od suda dobiti zabranu približavanja mom kafiću", zaključila je vlasnica kafića, piše Podravski.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo