'MA BRAVO MAJSTORE' / Mrtav hladan se vozio po zaustavnoj traci na A1, a nadrealna snimka otkriva još čudniju stvar

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Ako ste imali sreće pa niste imali prilike ovoga ljeta vidjeti genijalce koji voze zaustavnom trakom, na Facebook stranici Prometne nezgode objavljena je snimka jednog takvog primjerka homo sapiensa sa A1 kod odmorišta Janjče.

20.8.2023.
19:45
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Od početka turističke sezone policijski službenici prometne policije utvrdili su 24 prekršaja vezana uz vozače koji su prometovali ili samo pretjecali trakom koja je namijenjena za zaustavljanje vozila u nuždi ili u kvaru i tako ugrožavali i svoju i tuđu sigurnost. sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama kažnjeni su s 260 eura i jednim negativnim prekršajnim bodom, priopćila je prije tjedan dana PU karlovačka.

Ako ste imali sreće pa niste imali prilike ovoga vidjeti takve genijalce, na Facebook stranici Prometne nezgode objavljena je snimka jednog takvog primjerka homo sapiensa sa A1 kod odmorišta Janjče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što ćeš sad ti s tim debilom. Ide on… Bravo majstore ", zgraža se muškarac koji snima automobil koji vozi trakom predviđenom samo za vozila u kvaru. Što je još čudnije, sudeći po snimci na autocesti i nije gužva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Velika koncentracija budala'

Zastavna traka koristi se samo u slučaju kvara automobila ili bolesti i tom slučaju automobil se zaustavlja.

" Danas je na A1 velika koncentracija budala. Od ovakvih koji voze zaustavnim trakom, do onih koji izlijeću sa odmorišta u skroz lijevu traku, onih koji voze sa ugašenim svjetlima po tunelima, pa do onih koji voze u preticajnoj traci brzinom od 100 km/h i ne pada im na pamet da se maknu u voznu traku, a čak ima i debila koji rade tzv. brake check. Meni je majmun u autu njemačkih registracija ispred mene, na preticajnoj traci vozio 100 km/h a njegov putnik mi je kroz zadnji desni prozor pokazivao da sam lud, jer sam upalio lijevi pokazivač smjera i pokazao mu se na lijevoj strani. Nakon nekog vremena, počeo mi je naglo kočiti. Debili, zešći", komentirao je jedan korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Vozio kamion u suprotnom smjeru na autocesti, a potom zaustavio promet i pokušao se okrenuti preko dvije trake

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo