Tko je kriv? / Motociklist kojeg je Beus Richembergh udario: 'On pokušava okrenuti priču u svoju korist'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Beus Richember autom je udario motociklista te ustvrdio kako je isti kršio prometna pravila zbog čega je i došlo do sudara

23.4.2018.
11:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik GLAS-a, Goran Beus Richemberg obajvio je na Facebooku kako je u subotu, 21. travnja, imao prometnu nesreću u centru Zagreba. Autom je udario motociklista te ustvrdio kako je isti kršio prometna pravila zbog čega je i došlo do sudara.

"Večeras mi se na križanju Ribnjaka i Degenove dogodila prometna nezgoda u kojoj je jedan motorist zbog neprilagodjene brzine, nakon što se njemu ugasilo zeleno svjetlo na semaforu a meni upalilo zeleno za skretanje, najprije pokušao proći kroz križanje a onda je zakočio i pao na cestu pred moj automobil kojim sam krenuo skretati u Degenovu prema Kaptolu", napisao je saborski zastupnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda se javio ozlijeđeni motociklist koji kaže kako Beus Richemberg pokušava okrenuti priču o prometnoj nesreći u svoju korist.

"Ja sam nakon nesreće ležao na cesti, on je brže-bolje okolo na križanju skupljao svjedoke, glasno komentirao da je njemu bilo zeleno i da sam ja vozio prebrzo, reklo bi se klasično pokušavao okrenuti priču u svoju korist. Toliko mu je bilo stalo do mene da mi uopće nije ni prišao i pitao me jesam li u redu", rekao je za Večernji list Zagrepčanin Leo opisujući prometnu nesreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo