[FOTO] RODITELJI OPREZ, ZAGREBOM HARA MONSTRUM: / 'Na ljuljačku za bebe namjerno je stavio krvavu britvicu, jedva sam je spazila!'

Image
Foto: Net.hr

'Stajala je baš na rubu, dakle nije mogla slučajno tamo završiti', kaže majka koja poziva roditelje na oprez

19.9.2018.
10:06
Net.hr
VOYO logo

Majka 10-mjesečne bebe na zagrebačkoj je Sigečici, kao i svako prijepodne, u srijedu oko 9.30 otišla u park s kćeri kako bi iskoristila lijepo vrijeme. "Išla sam u taj park jer jedini u okolici ima takvu ljuljačku. Baš smo se razveselili kada su je nedavno postavili", počinje priču šokirana majka.

Image

Kada je došla do ljuljačke, na njenom rubu spazila je malu, ali itekako opasnu jednokratnu britvicu. "Stajala je baš na rubu, dakle netko ju je morao namjerno tamo staviti", govori šokirana majka. Ne samo da se dijete moglo porezati nego i zaraziti, s obzirom na to da je na britvici bilo tragova krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Nisam se usudila dirati je, osobito zato što bi to značilo da moram iz ruku pustiti svoju kćer", kaže majka koja je odmah pozvala službu za održavanje igrališta u Zrinjevcu. Također, poziva roditelje na oprez jer je sekunda dovoljna za tragediju.

Image

Dječje igralište u Parku 148. brigade Hrvatske vojske popularno je na Sigečici jer se nalazi odmah iza dječjeg vrtića i škole. Osim toga, park je prilično prostran pa ga roditelji vole jer djeca mogu nesmetano trčati bez rizika da istrče na cestu. Nije jasno tko bi uopće ostavio britvicu jer u blizini nema zgrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo