divna gesta / Modrić odgovorio hrabroj Seleni (5): 'Kako ti navijaš za nas, tako i mi igrači navijamo za tebe'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/HNS

Danas je sretan dan za petogodišnju Selenu koja boluje od leukemije - Luka Modrić odgovorio je na njezino pismo

23.7.2018.
13:53
Goran Stanzl/PIXSELL/HNS
VOYO logo

Prije nekoliko dana internetom se proširilo pismo Selene, petogodišnje djevojčice koja boluje od leukemije i koja je Luki Modriću napisala pismo u kojem ističe kako joj je on najdraži nogometaš i kako bi voljela da joj odgovori na pismo te jednog dana dođe u posjetu. 

>>FOTO Hrabra Selena (5) boluje od leukemije i sve što želi je Modrićev odgovor na njeno pismo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je sretan dan za malenu Selenu - Modrić je odgovorio na njezino pismo, a HNS je na svojim službenim stranicama objavio poruku kapetana reprezentacije. 

"Draga Selena,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio sam tvoje lijepo pismo koje me jako razveselilo. kao što ti navijaš za mene i za Hrvatsku, tako i mi svi igrači navijamo za tebe. Zbog takvih hrabrih navijača kao što su ti, mi uvijek dajemo sve do sebe na terenu i borimo se za vas. Hvala što si bila uz nas! Suba i Šime puno pozdravljaju tvoju seku, Vida tvoju mamu, a ja šaljem tebi najveće pozdrave i zagrljaje! Od srca, tvoj Luka Modrić", stoji u odgovoru kapetana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Selena se već tri godine hrabro bori s akutnom limfoblastičnom leukemijom, koja joj je zahvatila 98 posto tijela, no u zadnjih nekoliko mjeseci njena bolest je u remisiji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo