USKORO NA RTL-U / Moć borbe i intrige u seriji koja ruši rekorde!

RTL-u dobro stoje turske serije u kojima glumi Halit Ergenc! Nakon zavodnika iz superpopularne '1001 noći', Ergenc glumi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji koja je potukla konkurenciju u gledanosti gdje god se pojavila. A uskoro će to učiniti i na RTL televiziji!

9.8.2012.
17:51
VOYO logo

SulejmanVeličanstveni najskuplja je, najraskošnija i najgledanija turska serija ikad, a stigla je i u Hrvatsku.

Preko 3,5 milijuna dolara uloženo je kako bi se izgradio filmski set, a vjerna replika sultanske palače Topkapi  gradila se čak pet mjeseci. Upravo ona krije brojne tajne sultanove vladavine koje ćete napokon moći otkriti i vi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je to o životu i vladavini jednog od najvećih turskih osvajača. Radnja serije smještena je u 16. stoljeće, kada Sulejman nasljeđuje oca na mjestu vladara Osmanskog carstva, a prati njegov život kao sina, supruga, oca, ljubavnika, velikog ratnika i najomiljenijeg turskog vladara.

A njegova omiljena zanimacija, moglo bi se reći, su žene! Imao ih je tristo, a naglasak serije bit će na sultanovom odnosu s mladom Aleksandrom, kćeri ukrajinskog ortodoksnog svećenika koja je zarobljena u otomanskom haremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo na RTL-u moći ćete u najbajkovitijoj ali i najgledanijoj turskoj seriji upoznati svijet novog vijeka kada će se moć borbe i intrige, ali i odnosi između muškaraca i žena sudarati i stvarati nevjerojatnu ljubavnu priču nadahnutu poviješću.

Sulejmanana je utjelovio poznati turski glumac, HalitErgenc. Iako ga se svi sjećamo kao zavodnika Onura iz serije "1001 noć", posve je nedvojbeno da ga je uloga sultana Sulejmana još više proslavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelom i zbog glumačke ekipe, ova je serija vrlo brzo postala najgledaniji program u Turskoj no zbog svog je sadržaja izazvala brojne kontroverze u islamskom svijetu. Naime, veliki broj gledatelja je protestiralo zbog "nepoštovanja" prema sultanu Sulejmanu koji je predstavljen kao nemoralan čovjek i ženskaroš, ujedno sklon nedopuštenom zadovoljstvu - alkoholizmu.

70 tisuća pritužbi zaprimljeno je protiv emitiranja serije zbog negativnog predstavljanja povijesti, no gledanost je svakom epizodom rušila nove rekorde! Zašto?! Uvjerite se sami uskoro na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo