MLADOM ANTONIJU NI TRAGA, OČAJNI RODITELJI TRAŽE POMOĆ / Dragi, javi se, gdje si?

Još uvijek traje potraga za 17-godišnjim Antonijem Kovačićem koji je nestao 25. ožujka iz Vrbanje. Naime, on se nakon škole nije vratio kući.

31.3.2015.
8:35
VOYO logo

Roditelji mole za pomoć i bilo kakvu informaciju gdje se Antonio točno nalazi.

Prema riječima Mladena Kovačića, Antonijevog oca, dvije osobe su ga kontaktirale i obavijestile da su Antonija vidjeli na dvije lokacije u Sarajevu, javlja N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javite se roditeljima ako imate bilo kakvu informaciju o njihovom sinu

Kovačić je u kontaktu s MUP-om u Sarajevu koji i dalje pretražuje sve moguće lokacije, ali i s policijom tuzlanskog kantona, policijskom postajom u Vrbanji i policijom u Srebrenici.

Zabrinuti roditelji mole sve one koji imaju informacije o nestalom Antoniju Kovačiću da im se jave na telefone: 098/1841653 (otac Mladen) i 098/1367166 (majka Kristina). Pozivni za Hrvatsku je 00385.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatražena pomoć Interpola

Podsjetimo Antonio Kovačić (17) iz mjesta Vrbanja u Hrvatskoj nestao je 25. ožujka. Na snazi je i međunarodna potraga za mladićem. Glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović potvrdio je da je zatražena pomoć Interpola.

U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavljeno je da je Antonio Kovačić nestao 25. ožujka u Vrbanji, te da je otišao u školu i nije se vratio. Visok je 185 cm, plave kose, smeđih velikih očiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo