Pozvala je i policiju / Mladić propao kroz strop stana, žena u šoku: 'Tresla sam se od jada dok je on sa sebe tresao prašinu'

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prije dvije godine uredila je stan. Susjed iznad, kaže, nikad ga nije renovirao

21.4.2020.
8:00
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Prije nešto manje od mjesec dana Zagreb je pogodio potres. Novouređena zgrada u Petrovoj ulici nakon toga dobila je žutu naljepnicu. Anđa Vujčić Zubak ni sanjala nije da će joj u 10 sati ujutro kroz plafon stići nepozvan gost. 

U ponedjeljak je mladić došao pogledati što je sa stanom iznad. Mladić joj je rekao da je iz Gradsko stambeno-komunalnog redarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledala sam kroz prozor u dvorište. Najednom sam čula iza mojih leđa prasak. Prvo sam mislila da je potres, a kad ono čovjek koji se taman jedva pridiže s poda. Polomio mi je komodu, rasjekao si je u padu ruku. Počela sam drhtati i plakati od užasa.

Tresla sam se od jada dok je on sa sebe tresao prašinu i tugaljivo govorio da si je poderao košulju. Kad je ubrzo pritekao susjed u pomoć te pitao dečka kako je, mladić koji je pao u moj stan rekao je: 'Ja sam dobro, ali susjeda nije dobro'", rekla je Anđa Vujičić Zubak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvala je i policiju obzirom na okolnosti te možebitne ozljede mladića. Ono što se dogodilo u stanu iznad jest da je "potonula" špajza 10 centimetara pa je mladić došao vidjeti gdje je problem.

Prije dvije godine je uredila stan

"To ulegnuće se iz moga stana vidjelo nije. Strop mi je bio ravan i neoštećen. A čovjek kad je došao k susjedu, valjda je po tom dijelu cupkao i začas se našao u mome stanu. Trebao ga je susjed možda dodatno upozoriti na opasnost. Dobro da se nije polomio. Sad gledam u plafon jer stančić je mali. Ima 27 metara kvadratnih i još sa stropa prijeti veliki komad betona za koji su mi rekli da teži 200 kila valjda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Totalno sam razdrmana od svega. Nakon potresa spavam u trenirci, a tjedan prije potresa sam se vratila iz Austrije tako da sam potres dočekala u samoizolaciji", rekla je Anđa za Jutarnji list.

Prije dvije godine uredila je stan. Susjed iznad, kaže, nikad nije renovirao stan. Mladića koji je propao zamolila je i da popravi utičnicu jer je prilikom pada iščupao kabele. On joj je ispunio molbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo