MLADIĆ MASTURBIRAO USRED DANA U SREDIŠTU ZAGREBA: / Prolaznici ga u čudu gledali, neki ga snimali, a neki se pitali 'Koji k***c ovaj radi?'

Image
Foto: screenshot

Mladić je masturbirao nasred Cvjetnog trga u Zagrebu uopće ne mareći za prolaznike niti za one koji su ga snimali ili mu dobacivali

12.6.2019.
19:22
screenshot
VOYO logo

Svakakvih se scena ljudi mogu nagledati na ulicama hrvatskih gradova, što se ljeti može smatrati i svojevrsnom "dodatnom" turističkom ponudom. Tako su, primjerice, neki turisti ovih dana usred bijela dana na Cvjetnom trgu u Zagrebu uočili i snimili mladića koji se gol do struka i spuštenih hlača besramno i... hm... hladnokrvno prepustio sladostrašću.

Mladić je, naime, masturbirao nasred Cvjetnog trga uopće ne mareći za prolaznike, čak niti za one koji su ga snimali (za pogledati kasnije) ili mu dobacivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobio ovacije na otvorenoj sceni

Neki su bili začuđeni pa se na snimci koja je osvanula na Redditu moglo čuti kako iz pozadine dobacuju zaposlenom mladiću: "Koji k***c ovaj radi?". A odgovor se nudio već u samom pitanju.

Kada je svršio, mladića je dio slučajne publike pozdravio ovacijama. Jutarnji list piše da Policijska uprava zagrebačka nije dobila prijavu o ovom incidentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako imate silnu želju vidjeti rukobludnika u akciji, snimku možete pogledati OVDJE.

‘MARŠ DEBILU, NEĆU!’: Iživcirana Zagrepčanka bijesno odgovorila Englezu koji ju je molio da počisti izmet iza svog psa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo