MLADI ZAGORSKI BANDIĆEV PREBJEG DOBIO DIREKTORSKU FOTELJU: / Nakon jednog razgovora shvatio sam da želim 'delati' s njim

Image
Foto: Zagorje.com

Bivši član Laburista nako učlanjenja u Bandićevu stranku ostvario je fantastičan karijerni uzlet: s mjesta prodajnog agenta u Coca Coli izabran je na mjesto direktora Autobusnog kolodvora Zagreb

15.11.2019.
16:02
Zagorje.com
VOYO logo

Još jedan radostan kadrovski rezultat učlanjenja i aktivizma u stranci Milana Bandića. Radio Stubica, lokalna radio postaja iz Zagorja, objavila je informaciju da je novi voditelj podružnice Autobusni kolodvor Zagreb, tvrtke u sastavu Zagrebačkog holdinga - Luka Grabušić iz Donje Stubice. 11. studenog završen je natječaj i objavljeni su rezultati "selekcijskog postupka", te je objavljeno da je najbolji kandidat bio upravo Luka Grabušić, koji je volonterski obavljao dužnost zamjenika gradonačelnika Donje Stubice.

U siječnju ove godine Luka Grabušić je službeno objavio da se učlanjuje u stranku Milan Bandić 365 - stranka rada i solidarnosti. Do tada je bio u Laburistima, a prelazak u novu stranku obilježio je i prigodnim govorom u kojem se obrušio na staru stranku i nadahnuto objasnio što ga je to privuklo Bandićevoj stranci. Njegova dosadašnja stranka, rekao je Grabušić na svečanosti povodom prijema u Bandićevu stranku - nije imala snagu pratiti njegove ideje, podupirati ga u aktivnostima i "gurati" u novim političkim angažmanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Politička scena nam dosta dugo nije davala nekih kvalitetnih opcija, no nakon jednog razgovora sa gospodinom Bandićem, došli smo do zaključka da želimo zajedno surađivati i „delati“ za Grad Donju Stubicu.“ poručio je u svome obraćanju Luka Grabušić u siječnju 2019. a objavljeno je na web stranici stranke, uz prigodnu fotografiju sve većeg broja "bandićevaca", mahom prebijega iz HNS-a i drugih stranaka, zajedno s Milanom Bandićem.

Pokret masovnog prelaska HNS-ovaca u Bandićevu stranku u Hrvatskoj zagorju pokrenula je bivša saborska zastupnica, Marija Puh, a zatim je prešao i načelnik općine Radoboj, bivši predsjednik županisjkog HNS-a, Anđelko Topolovec. Upravo je Topolovec izabran za jednog od potpredsjednika Bandićeve stranke, a uskoro je objavljeno i napredovanje Luke Grabušića: u travnju 2019. izabran je za predsjednika Glavnog odbora stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grabušić: Iako sam mlad, radno i životno iskustvo nisu mi nepoznanica

Kao što je Net.hr prvi otkrio, uoči prelaska Marije Puh u Bandićevu stranku, u jednoj od gradskih tvrtki, ZET-u, zaposlen joj je brat. Anđelko Topolovec je u vrijeme dok je bio u HNS-u, zabilježen kao sretan dobitnik sredstava za izgradnju muzeja "Hiža vinove loze" iz Ministarstva graditeljstva zahvaljujući ministru HNS-ovcu, a nakon prelaska kod Bandića krenulo mu je odlično izvlačenje novaca iz EU fondova preko HDZ-ovih ministarstava.

Image
EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: /

Brat Marije Puh, saborske zastupnice koja je prešla Bandiću, zaposlen u ZET-u!

Image
EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: /

Brat Marije Puh, saborske zastupnice koja je prešla Bandiću, zaposlen u ZET-u!

Sada se pokazalo da je i Luka Grabušić, nakon što je izjavio da se njegov politički put temelji na "radu, poštenju i solidarnosti" te je prešao u Bandićevu stranku - uspio ostvariti značajan karijerni uspon. Izabran je za direktora Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Luka Grabušić je vrlo mlad, rođen je 1985. godine, živi u Donjoj Stubici, a zvanje diplomiranog ekonomista stekao na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Što zna o prometu, organizaciji...? Članovi komisije za selekciju rukovodećeg kadra prepoznali su u njemu očigledno veliki potencijal jer Autobusni kolodvor je krupan zalogaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Grabušić u svom životopisu, koji je javno dostupan, ovako je opisao svoje kompetencije: "Iako sam mlad, radno i životno iskustvo nisu mi nepoznanica. Radio sam u hotelu, na charteru i telekomunikacijama, na radnim mjestima koja su iziskivala savjesnost, upornost, kreativnost, inovativnost, spremnost na timski rad i razvoj suradničkih odnosa. Trenutno u „Coca Coli Hellenic HBC Hrvatska" radim kao prodajni predstavnik." Dakle, dogodio se iznimno brzi karijerni skok s mjesta prodajnog predstavnika u industriji bezalkoholnih pića do rukovoditelja cijelog Autobusnog kolodvora.

Samo što se u međuvremenu dogodilo učlanjenje i ubiranje funkcija u Bandićevoj stranci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo